Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: שחר SteamID: אין צורך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: דאפבון (עומר) קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי תאריך המקרה: 9.6.2017 תיאור המקרה: היה וואט סיטי שחקן נבחר לסיטי היה לו ראנד אחד (עשינו rtv) ועומר מחליט שלא היה לו ראנד והוא סיטי גם במפה הבאה בראקורד רואים שרשום שהתחיל ראנד 1 הרגו אותו וזה העביר מפה וגם אין כזה חוק שהוא סיטי במפה הבאה שאם לא עבר ראנד הוכחות תומכות: https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/847088009733160141/86F57D14085F7657734D593184D9ABE3501C9069/ צילום מסך שעומר העביר אותו לסיטי שלא היה אמור לו להיות עוד ראנד הערות: אין עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
defBON 186 פורסם 2017 ביוני 9 defBON YourGame Expert עומר 186 447 הודעות היה RTV עוד לפני שהתחיל הראונד שלו אז אמרתי לו שהוא יהיה סיטי מפה הבאה איפה המצאת החוקים פה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת defBON אמר: היה RTV עוד לפני שהתחיל הראונד שלו אז אמרתי לו שהוא יהיה סיטי מפה הבאה איפה המצאת החוקים פה? היה rtv והוא קיבל את הראנד שלו היה רשום שראנד אחד מתחיל הרגו אותו והחליפו מפה אתה המצאת חוקים שאמרת שהוא היה במפה הבאה אין כזה חוק אפילו... אתה יכול לראות בראוקרד שהוא התחיל להגיד חוקים והרגו אותו וזה העביר מפה זה אומר שהוא קיבל את הראנד שלו והיה צריך להיות וואט סיטי אבל אתה בחרת לתת לו עוד ראנדים או בקיצור מה שעשית זה אבוז אין לי מה להתווכח איתך כי אתה חושב שאתה צודק ואני חושב ההפך תחכה למישהו שיטפל בזה כי הדיון הזה ימשך עד שמישהו לא יעצור אותו @Forrest Gump @Spok3y עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אזריאל נבחר בסיטי, היה לו את השישים שניות שבהם הוא יכול לבחור סיטי (לא היה לו עוד אפשרויות כי היו פחות משבע בטרור) אז הוא לא בחר, בזמן הזה השרת עשה RTV ומפה נבחרה ואז התחיל הראוונד הראשון ותוך חמש שניות הרגו אותו וישר התחלפה המפה וכן, הוא קיבל ראוונד אחד ומה שעשיתם היה נטו בשביל לגרום לו לא להיות בסיטי ולא כי "רציתם להחליף מפה" לכן אני אישית אמרתי לאדמינים להפעיל שיקול דעת לבד בנוגע לחוק הזה במצבים שונים שקורים בשרת, לכן אתה צודק וגם לא צודק, אבל כלום לא עומד לצאת מזה. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.