עבור לתוכן

אחראי אדמינים ממציא חוקים

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shahar
  • שחר
  • 1576
  • 5.3k הודעות

שם מגיש התלונה: שחר

SteamID: אין צורך

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: דאפבון (עומר)

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי 

תאריך המקרה: 9.6.2017

תיאור המקרה: היה וואט סיטי שחקן נבחר לסיטי היה לו ראנד אחד (עשינו rtv) ועומר מחליט שלא היה לו ראנד והוא סיטי גם במפה הבאה 

בראקורד רואים שרשום שהתחיל ראנד 1 הרגו אותו וזה העביר מפה

וגם אין כזה חוק שהוא סיטי במפה הבאה שאם לא עבר ראנד 

הוכחות תומכות: 

https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/847088009733160141/86F57D14085F7657734D593184D9ABE3501C9069/ צילום מסך שעומר העביר אותו לסיטי שלא היה אמור לו להיות עוד ראנד 

הערות: אין 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

defBON
  • עומר
  • 186
  • 447 הודעות

היה RTV עוד לפני שהתחיל הראונד שלו אז אמרתי לו שהוא יהיה סיטי מפה הבאה איפה המצאת החוקים פה?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shahar
  • שחר
  • 1576
  • 5.3k הודעות
לפני כעת defBON אמר:

היה RTV עוד לפני שהתחיל הראונד שלו אז אמרתי לו שהוא יהיה סיטי מפה הבאה איפה המצאת החוקים פה?

היה rtv והוא קיבל את הראנד שלו היה רשום שראנד אחד מתחיל הרגו אותו והחליפו מפה

אתה המצאת חוקים שאמרת שהוא היה במפה הבאה אין כזה חוק אפילו...

אתה יכול לראות בראוקרד שהוא התחיל להגיד חוקים והרגו אותו וזה העביר מפה זה אומר שהוא קיבל את הראנד שלו והיה צריך להיות וואט סיטי אבל אתה בחרת לתת לו עוד ראנדים או בקיצור מה שעשית זה אבוז 

אין לי מה להתווכח איתך כי אתה חושב שאתה צודק ואני חושב ההפך תחכה למישהו שיטפל בזה כי הדיון הזה ימשך עד שמישהו לא יעצור אותו 
@Forrest Gump @Spok3y

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אזריאל נבחר בסיטי, היה לו את השישים שניות שבהם הוא יכול לבחור סיטי (לא היה לו עוד אפשרויות כי היו פחות משבע בטרור) אז הוא לא בחר, בזמן הזה השרת עשה RTV ומפה נבחרה ואז התחיל הראוונד הראשון ותוך חמש שניות הרגו אותו וישר התחלפה המפה וכן, הוא קיבל ראוונד אחד ומה שעשיתם היה נטו בשביל לגרום לו לא להיות בסיטי ולא כי "רציתם להחליף מפה" לכן אני אישית אמרתי לאדמינים להפעיל שיקול דעת לבד בנוגע לחוק הזה במצבים שונים שקורים בשרת, לכן אתה צודק וגם לא צודק, אבל כלום לא עומד לצאת מזה.

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...