BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 7 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: BakaDolevCSGO SteamID:STEAM_1: 0:381204376 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Spaza קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: https://steamcommunity.com/id/realspaza/ תאריך המקרה:7/6/17 תיאור המקרה:פתחו תאים ואמרו בדק לריבוע נוגע במקלדת מת עוד לא נכנסתי לריבוע ואז ספזה הרג אותי. (לא אמרו שאסור מצנח בהתחלה) הוכחות תומכות: הערות: בסוף הסרטון הוא העליב אותי. נערך 2017 ביוני 7 על ידי BakaDolev קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות כבר הסברתי לך אחי, תלונה עם הוכחות וידיאו מגישים אך ורק בצפייה ישירה! (youtube וכו'..) תערוך את התלונה ותוסיף סרטון לצפייה ישירה ורק אז אטפל, תתייג אותי כשביצעת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BakaDolev 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 7 BakaDolev חדש/ה ב־YourGame dolev 6 38 הודעות לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: כבר הסברתי לך אחי, תלונה עם הוכחות וידיאו מגישים אך ורק בצפייה ישירה! (youtube וכו'..) תערוך את התלונה ותוסיף סרטון לצפייה ישירה ורק אז אטפל, תתייג אותי כשביצעת. עשיתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תודה, השחקן יטופל נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.