Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: Sini Katan - שי תאריך הגשת ההצעה: 5.6.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: שיש את המוד HNS לטרור שנשאר אחרון יש בקשה אחרונה,או בקיצור LR,במוד הזה אסור לעשות את הLR. ההצעה שלי זה בעצם שיהיה אפשר לעשות את הLR של המרד/Rebel. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה מכיוון שמי שמגיע לאלאר במוד HNS יכול להתבאס אם לא יוכל לעשות אלאר,ואם הוא לבד על 4+ סיטי אז יהיה לו קשה,ולכן הרבל יוכל לעזור לו לנצח את הראונד לטובת הטרור. קישור לפלאגין (במידה ויש): אין ולא צריך נערך 2017 ביוני 5 על ידי Sini Katan שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @ParaDoX @Forrest Gump שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 5 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות בבקשה לא לתייג את חברי הצוות באשכול לפני שעברו 24 שעות, ובעיקר לא אחרי שעה.. נחכה לתגובת מנהלי השרת. משתמשים שהם לא מנהלי שרת ה-Jail נא לא להגיב כאן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 9 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @ParaDoX שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 15 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 15 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תודה על ההצעה, אבל היא לא תתקבל. ערב טוב נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.