WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות שלום, אם לא שמתם לב לפני כמה ימים עליתי לניהול שרת הארנה וקיבלתי שרת במצב מצויין, עובד טוב מאוד וכמעט בלי תקלות. עכשיו רק בעיה אחת יש בשרת, אין כמעט שחקנים, אז מה שאני רוצה לעשות זה להתחיל לנסות להרים את הארנה ולהחזיר אותה למצב שהיא הייתה פעם. אז מה זה קשור לפורום? אז אני כרגע מחפש שחקנים שמוכנים לעזור להרים את הארנה, איך בדיוק? שחקן שמעוניין לעזור יכול להגיש בקשה לאדמין בשרת הארנה ואני אעשה שיחה בטים ספיק עם כל מי שיגיש בקשה, כרגע אפשר גם להגיש בקשה בלי יותר מדי זמן משחק בשרת אבל בשיחה אני אשאל אם אתם מוכנים להשקיע הרבה זמן בשרת, אם כן אני אתן תקופת ניסיון של שבועיים בערך לראות את השעות שלכם ואת השקעתכם, ואם אתם לא יכולים להשקיע זמן בשרת אז כרגע לא תקבלו תקופת ניסיון עד שתוכלו ויהיה לכם זמן. ומה אם אני לא מעוניין בלהיות אדמין? אז בשרת יהיו עוד דברים מיוחדים לשחקנים רגילים, במקרה ויהיו נגיד שבע שחקנים ומעלה בשרת אז יהיו טריוויות על קרדיטים או סתם Giveaways על קרדיטים. בנוסף לכך יהיו לפעמים איוונטים או הפתעתיים או איוונטים שנקבעו מראש. גם אם תרגישו שחסר משהו בשרת, תרגישו חופשי להציע הצעות או לבקש משהו. במידה ונתקלתם בבעיה או יש לכם תלונה וכל דבר אחר תפנו אלי או תפתחו אשכול בפורום הצעות דיווחים ותלונות. ה-IP של השרת: 207.232.21.254:22100 הציעו את עצמכם כאן! מקווה שתהנו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 ביוני 5 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות בהצלחה!!!! צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בהצלחה!!! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
trippY_CSGO 4 פורסם 2017 ביוני 5 trippY_CSGO חדש/ה ב־YourGame טל 4 46 הודעות בהצלחה! ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר WE LOVE U MARTIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביוני 5 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות בהצלחה! שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexicy 140 פורסם 2017 ביוני 5 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות בהצלחה !!!!! ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביוני 5 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות GL! לפני 32 דקות trippY_CSGO אמר: בהצלחה! הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן הסתר תוכן WE LOVE U MARTIN שמע שסיבכת אותי Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2017 ביוני 5 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות בהצלחה! מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 ביוני 5 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות בהצלחה מרטין , מאמין בך שתוכל להרים את השרת למה שהוא היה פעם. כל הכבוד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
perry a platypus 44 פורסם 2017 ביוני 5 perry a platypus YourGame Beginner אריאל 44 130 הודעות בהצלחה בהחזרת השרת למה שהוא היה פעם, אני לא רואה מישהו יותר מתאים למשימה הזו ממרטין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו