Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 5.6.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להסיר את הקלאסי (בדיגל טוס) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כול הקטע בגייל זה להתחכם ולמרוד D; אם יש חוק לכול דבר אז מה הקטע של ההתחכמות ? קישור לפלאגין (במידה ויש): אין ולא צריך הערות: sorry paradox נערך 2017 ביוני 5 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עשיתי לא בגלל שזה חוק שהוצעו על ידי שחקנים. לא צריך לעשות את אותו החוק יש עוד מלא חוקים לדיגל טוס לפי דעתי זה מיותר אבל נראה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 6 דקות NadavOhana אמר: עשיתי לא בגלל שזה חוק שהוצעו על ידי שחקנים. לא צריך לעשות את אותו החוק יש עוד מלא חוקים לדיגל טוס לפי דעתי זה מיותר אבל נראה אתה ממש סטלן תקשיב כול הקטע בגייל זה להתחכם אם היה חוק לכול דבר מה הקטע להתחכם ? אני נגד החוק קלאסי מה כול כך קשה להגיד חוקים תמיד השחקן הרגיל שוכח משהו ואפשר להתחכם לו ולא נראלי שאתה הבנת מה הצעתי אבל לא נורא :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: אתה ממש סטלן תקשיב כול הקטע בגייל זה להתחכם אם היה חוק לכול דבר מה הקטע להתחכם ? אני נגד החוק קלאסי מה כול כך קשה להגיד חוקים תמיד השחקן הרגיל שוכח משהו ואפשר להתחכם לו ולא נראלי שאתה הבנת מה הצעתי אבל לא נורא :) אה סבבה אז אני רוצה לשאול משהו? לטרור מותר למרוד? אז גם עם יש חוק הוא יכול למרוד אז זה לא כזה משנה חחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 ביוני 5 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 20 דקות shahar3690 אמר: אתה ממש סטלן תקשיב כול הקטע בגייל זה להתחכם אם היה חוק לכול דבר מה הקטע להתחכם ? אני נגד החוק קלאסי מה כול כך קשה להגיד חוקים תמיד השחקן הרגיל שוכח משהו ואפשר להתחכם לו ולא נראלי שאתה הבנת מה הצעתי אבל לא נורא :) לאן הגענו.. מה קשה כל כך להתחכם בלי או עם חוק? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביוני 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 2 שעות RyZ אמר: לאן הגענו.. מה קשה כל כך להתחכם בלי או עם חוק? כי הסיטי בקהילה שלנו יותר מדי מפונק, חצי מהחוקים שיש עכשיו לא אמורים להיות קיימים. המטרה העיקרית בגייל של הטרור זה למצוא דרכים להתחכם. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 3 שעות Bumps אמר: כי הסיטי בקהילה שלנו יותר מדי מפונק, חצי מהחוקים שיש עכשיו לא אמורים להיות קיימים. המטרה העיקרית בגייל של הטרור זה למצוא דרכים להתחכם. אני ידגיש משהו עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביוני 5 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אתה רציני שחר... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביוני 5 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות מילה חוק חזק מקווה שיוסיפו אותו :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 12 דקות ParaDoX אמר: אתה רציני שחר... מאוד לפני 4 דקות fade ezpz 1 אמר: מילה חוק חזק מקווה שיוסיפו אותו :) זה לא חוק חדש זה להסיר חוק D; עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 ביוני 5 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות רואים שאתה ילד גייל רק מתחכם.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @ParaDoX @MoriAss עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 ביוני 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות פשוט תגיד "קלאסי אבל במקום ככה וככה...אז ככה וככה" אם זה באמת מפריע נשקול אם להוריד את זה מחר אנחנו נשב על זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 ביוני 7 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 5 דקות MoriAss אמר: פשוט תגיד "קלאסי אבל במקום ככה וככה...אז ככה וככה" אם זה באמת מפריע נשקול אם להוריד את זה מחר אנחנו נשב על זה הוא לא התכוון שלא יהיה קלאסי כי הוא רוצה חוקים אחרים, הוא רוצה שלא יהיו חוקים כדי שהוא יוכל להתחכם ולא שיגידו ''קלאסי מתחכם מת.'' קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו