בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 5 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות שם מגיש ההצעה: Binkeys תאריך הגשת ההצעה: 5.6.2017 הצעה לשרת: JB פירוט על ההצעה: ההצעה שלי זה שבווט סיטי אם בוחרים משהו אחד אי אפשר לבחור בו שוב סיבוב לאחר מכן... מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: הווט סיטי הנוכחי מסתיים ב-99.9% ברנדום נאמבר וזה מתחיל לשעמם, לפי דעתי צריך להחזיר את כל שאר ההצעות שיש שמתבססות על קישורים כמו תחרות מתמטיקה, כתיבה מהירה וכו'... קישור לפלאגין: אין :( הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2017 ביוני 5 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות הצבעתי לא כי זה הדרך הכי צודקת לא צריך עליה סקילים עניין של מזל... מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בעניין הזה אני אשאר נטרלי מסיבה שיש עוד כמה אפשרויות שקימות כבר.. זה שאנשים לוחצים אך ורק על האופציה השלישית זה מראה משהוא... אבל כל אחד והדעות שלו בהצלחה עם זה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 ביוני 5 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות פתחתי כבר אשכול על זה לא קיבלו מקווה שהםעם יבינו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 ביוני 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: בעניין הזה אני ישאר נטרלי מסיבה שיש עוד כמה אפשרויות שקימות כבר.. זה שאנשים לוחצים אך ורק על האופציה השלישית זה מראה משהוא... אבל כל אחד והדעות שלו בהצלחה עם זה אשאר Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 דקה Bumps אמר: אשאר אופס תודה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביוני 5 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות (נערך) לפני 4 שעות Sabon אמר: הצבעתי לא כי זה הדרך הכי צודקת לא צריך עליה סקילים עניין של מזל... אני מסכים עם סבון,אבל מהצד השני באמת זה נמאס שכל רגע יש random number ולי אין מזל ואני יוצא פעם בשבוע או שאין הרבה אנשים -_- נערך 2017 ביוני 5 על ידי Sini Katan רווחים. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו