ParaDoX 443 פורסם 2017 ביוני 3 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: טוב טוב טוב בוא נסגור פה את הפינה של התיוגי בוסטד שלך 1. בחיים לא שיחקתי איתך קומפ 2. אני דיי בטוח שאתה אנראנק, ואם לא אז נובה מקסימום 3. אתה בוט 4. אתה ממש בוט 5. 1v1? 6. TRIGGERD אוהב 3> למה אתה לא מגן גם עלי? ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביוני 3 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני 2 דקות ParaDoX אמר: למה אתה לא מגן גם עלי? כי המצב לגבייך כבר אבוד :( Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביוני 3 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: טוב טוב טוב בוא נסגור פה את הפינה של התיוגי בוסטד שלך 1. בחיים לא שיחקתי איתך קומפ 2. אני דיי בטוח שאתה אנראנק, ואם לא אז נובה מקסימום 3. אתה בוט 4. אתה ממש בוט 5. 1v1? 6. TRIGGERD אוהב 3> נראלי שאתה TRIGGERD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביוני 3 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני כעת Tez אמר: כי המצב לגבייך כבר אבוד :( איפה אתה TEZ כבר לא שומעים אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביוני 3 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני כעת Eran אמר: איפה אתה TEZ כבר לא שומעים אותך נהנה מהחופשה הקטנה שלי #VACation Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביוני 3 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני כעת Tez אמר: נהנה מהחופשה הקטנה שלי #VACation XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 ביוני 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 18 שעות Eran אמר: איפה אתה TEZ כבר לא שומעים אותך ניקטיה ציטר מת :D עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביוני 4 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות כל כך אני :P @shahar3690 @Eran בול אני לא? שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 ביוני 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה Sini Katan אמר: כל כך אני :P @shahar3690 @Eran בול אני לא? לא אתה יותר מצחיק מנסה להרוג מישהו עם נייף ומת בנסיון עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 ביוני 5 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות @ParaDoX for sure and @Speen' בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 ביוני 5 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אני היחיד פה לדעתי שעשה משהו דומה לזה בעבר "סילבר זה לא התוצאה, סילבר זה הדרך" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 ביוני 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 3 שעות MitMan אמר: אני היחיד פה לדעתי שעשה משהו דומה לזה בעבר "סילבר זה לא התוצאה, סילבר זה הדרך" לא סילבר זאת התוצאה אל תשכח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 ביוני 5 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני ב-6/4/2017 ב 14:51 shahar3690 אמר: ניקטיה ציטר מת :D יפיוף אני חי Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו