Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 2 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות שם מגיש ההצעה: אורי קקטוס תאריך הגשת ההצעה: 2.6 הצעה לשרת: (שם השרת) זה לא לשרת זה למערכת קרדיטים פירוט על ההצעה: אז ככה, ההצעה שלי היא שבעצם כשאנשים רושמים גיפט ורוצים לתת קרדיטים אז שבאופציות של כמה קרדיטים תהיה אופציה שהם פשוט ירשמו את המספר שהם רוצים ולא מספרים עגולים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה יותר נוח והרבה פחותמציק שאחרי זה נשאר לך איזה 1 קרדיט וסתם זה יותר נחמד וקל לשימוש. קישור לפלאגין (במידה ויש):XXX הערות:XXX בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 ביוני 2 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות רעיון טוב,זה יחסוך הרבה זמן וכך גם הכי יהיה נוח "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 ביוני 2 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני 6 שעות cactus אמר: שם מגיש ההצעה: אורי קקטוס תאריך הגשת ההצעה: 2.6 הצעה לשרת: (שם השרת) זה לא לשרת זה למערכת קרדיטים פירוט על ההצעה: אז ככה, ההצעה שלי היא שבעצם כשאנשים רושמים גיפט ורוצים לתת קרדיטים אז שבאופציות של כמה קרדיטים תהיה אופציה שהם פשוט ירשמו את המספר שהם רוצים ולא מספרים עגולים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה יותר נוח והרבה פחותמציק שאחרי זה נשאר לך איזה 1 קרדיט וסתם זה יותר נחמד וקל לשימוש. קישור לפלאגין (במידה ויש):XXX הערות:XXX רעיון מעולה למה חשבו על זה רק עכשיו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 ביוני 2 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות זה רעיון מצוין אבל תחשוב על הילדים שישתמשו בזה לרע לדוגמה אנשים שישלחו הרבה פעמים קרדיט אחד וזה ממש מעצבן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 ביוני 2 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לדעתי זה בעייתי קצת אלה אם כן היה דיילי לשליחה כי אם לא יכלו להספים אותך WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 2 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות לפני 5 דקות Mister אמר: לדעתי זה בעייתי קצת אלה אם כן היה דיילי לשליחה כי אם לא יכלו להספים אותך לפני 41 דקות Skyline אמר: זה רעיון מצוין אבל תחשוב על הילדים שישתמשו בזה לרע לדוגמה אנשים שישלחו הרבה פעמים קרדיט אחד וזה ממש מעצבן מסכים מאוד עם שניכם ץ אז בתור זה שהציע את ההצעה אני מוסיף גם שבן כל שליחה שליחה של קרדיטס מהאופציה הספציפית הזאת שפשוט יהיה דיליי של 5 דקות בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 3 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות @Speen' @Spok3y @Forrest Gump בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 ביוני 3 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 19 שעות Mister אמר: לדעתי זה בעייתי קצת אלה אם כן היה דיילי לשליחה כי אם לא יכלו להספים אותך זה לא ממש בעייתי והיה את זה בקהילות אחרות(!gift mister 1337), אפשר לעשות שתהיה כמות מינימלית לשליחת קרדיטים. למשל 100. אני לא חושב שאנשים יספימו אנשים אחרים וישלחו להם כל שנייה מאה קרדיטים בגלל שזה יצטבר ויהפוך למלא קרדיטים, גם ככה בקושי יש שימוש בשליחת פחות ממאה קרדיטים (שזה לרוב סתם כטרול שאתה שולח 10 קרדיטים או משהו.) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 ביוני 3 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לא יתקבל, המערכת בנוייה בצורה מאוד ספציפית בגלל סיבות כאלו ואחרות ואין שום צורך בלשנות אותה. תודה על ההצעה נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.