azriel dreemurr (azzy) 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 31 azriel dreemurr (azzy) חדש/ה ב־YourGame לירן 0 3 הודעות (נערך) אני קיבלתי באן על זה שבחתי את הLR קיתקל אוף דוש דוום ולא ידאתי שאסור והוא לא אמר לי לאסות אבורת מבקש ששתפלו הוא הזאיר אותי תודה azriel dreemurr סליחה על הכתיב הלא טוב נערך 2017 במאי 31 על ידי azriel dreemurr (azzy) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
defBON 186 פורסם 2017 במאי 31 defBON YourGame Expert עומר 186 447 הודעות הזהרתי אותך בעבר שאם תעשה את המשחק בלי להודיע תקבל באן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 במאי 31 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות הועבר לפורום המתאים. להבא נא לא לפתוח בפורום "טורנירים ופעילויות" דברים שלא קשורים לתת-פורום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 במאי 31 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות התלונה לא לפי טופס "תלונה על הרחקה", תפתח אשכול חדש לפי הטופס הבא: ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.