elad-isr-cs.money 9 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 29 elad-isr-cs.money חדש/ה ב־YourGame elad 9 17 הודעות (נערך) אני ניכנסתי לגייל משחק לי ואז defBON מחלית להביא לי באן על כלום לחודש על כלום ואני פונה אילך ParaDoX ו Forrest Gump וגם הוא מביא לי כל הזמן הזארות על כלום תתפלו בזה ו ParaDoX תוריד אותו מאדמין כי הוא מעצבן ועושה אביוזים כל הזמן וכל שנייה אז תורידו לי תבאן לחודש defBON ימעצבן מעצבן מעצבן. נערך 2017 במאי 29 על ידי elad-isr-cs.money קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 במאי 29 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 10 דקות sagi123 אמר: אלעד צודק דפבון קקי אדמין אביזור מת ומעצבן אני מוסיף אל אלעד מעצבן מעצבן מעצבן לא הבנתי מה התלונה על הסקאמר שלי קשורה. לפני 14 דקות elad-isr-cs.money אמר: אני ניכנסתי לגייל משחק לי ואז defBON מחלית להביא לי באן על כלום לחודש על כלום ואני פונה אילך ParaDoX ו Forrest Gump וגם הוא מביא לי כל הזמן הזארות על כלום תתפלו בזה ו ParaDoX תוריד אותו מאדמין כי הוא מעצבן ועושה אביוזים כל הזמן וכל שנייה אז תורידו לי תבאן לחודש defBON ימעצבן מעצבן מעצבן. ואלעד,אולי אני לא אדמין אבל אתה צריך למלא טופס של תלונה על האדמין ואתה לא צריך לקלל אותו למה אם אתה מקלל לפי מה שהבנתי אז גם אם אתה צודק לא יורידו. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 29 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות בוא נעשה פה סדר. 1. קיבלת באן ליומיים (עכשיו פניי הוארו ואני מבין שהעונש צריך להיות יותר ארוך) ולא לחודש כפי שאתה טוען, וקיבלת את הבאן על פירסום פרטיים אישיים על דפבון ועל קללות קשות בתוך השרתים. 2. אפילו לא אכפת לי מהטופס, תסתכל על הצורה בה אתה כותב, לאן אתה חושב שהגעת תסביר לי?! כל זאת ועוד רק מוכיח לי שאני צריך להאריך את הבאן לשבוע. פעם הבאה שאתה מגיע לפורום, תעשה לי טוב ותחשוב עשר פעמים לפני שאתה בכלל מפרסם משהו. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.