עבור לתוכן

defBON נתן לי באן על כלום

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול elad-isr-cs.money
  • elad
  • 9
  • 17 הודעות
(נערך)

אני ניכנסתי לגייל משחק לי ואז defBON מחלית להביא לי באן על כלום לחודש על כלום ואני פונה אילך ParaDoX ו Forrest Gump  וגם הוא מביא לי כל הזמן הזארות  על כלום תתפלו בזה ו 

ParaDoX תוריד אותו מאדמין כי הוא מעצבן ועושה אביוזים כל הזמן וכל שנייה אז תורידו לי תבאן לחודש

defBON ימעצבן מעצבן מעצבן.

נערך על ידי elad-isr-cs.money
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 2
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Sini Katan
  • שי אביב
  • 197
  • 807 הודעות
לפני 10 דקות sagi123 אמר:

אלעד  צודק  דפבון קקי אדמין אביזור מת ומעצבן אני מוסיף אל  אלעד מעצבן מעצבן מעצבן

לא הבנתי מה התלונה על הסקאמר שלי קשורה.

לפני 14 דקות elad-isr-cs.money אמר:

אני ניכנסתי לגייל משחק לי ואז defBON מחלית להביא לי באן על כלום לחודש על כלום ואני פונה אילך ParaDoX ו Forrest Gump  וגם הוא מביא לי כל הזמן הזארות  על כלום תתפלו בזה ו 

ParaDoX תוריד אותו מאדמין כי הוא מעצבן ועושה אביוזים כל הזמן וכל שנייה אז תורידו לי תבאן לחודש

defBON ימעצבן מעצבן מעצבן.

ואלעד,אולי אני לא אדמין אבל אתה צריך למלא טופס של תלונה על האדמין ואתה לא צריך לקלל אותו למה אם אתה מקלל לפי מה שהבנתי אז גם אם אתה צודק לא יורידו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

בוא נעשה פה סדר.

1. קיבלת באן ליומיים (עכשיו פניי הוארו ואני מבין שהעונש צריך להיות יותר ארוך) ולא לחודש כפי שאתה טוען, וקיבלת את הבאן על פירסום פרטיים אישיים על דפבון ועל קללות קשות בתוך השרתים.

2. אפילו לא אכפת לי מהטופס, תסתכל על הצורה בה אתה כותב, לאן אתה חושב שהגעת תסביר לי?! כל זאת ועוד רק

מוכיח לי שאני צריך להאריך את הבאן לשבוע.

פעם הבאה שאתה מגיע לפורום, תעשה לי טוב ותחשוב עשר פעמים לפני שאתה בכלל מפרסם משהו.

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...