Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 29 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: Sini Katan תאריך הגשת ההצעה: 29.5.17 הצעה לשרת: (שם השרת) jailbreak פירוט על ההצעה: להוסיף את המפה - ba_jail_voodoo_final מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: המפה היא מפת רבל,מה שאומר שאפשר למרוד בה,אין בגייל הרבה מפות רבל לעומת מפות הסיטי (המפות שיש יתרון לסיטי על הטרור) והרבה אוהבים יותר את מפות הרבל מאשר מפות הסיטי. קישור לפלאגין (במידה ויש): http://gamebanana.com/maps/184671 שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 29 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במאי 29 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות נראית מפה די נחמדה @Forrest Gump @ParaDoX WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו