Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 26 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות Official Arctic Monkeys Youtube channel הכרתי את הלהקה לפני שבוע, לא חקרתי עליהם, לא יודע אם הם חדשים, ישנים או בכללי משהו עליהם ואני גם לא רוצה לדעת, אבל פשוט תשמעו את המוזיקה שלהם, מדהים.. שלושה שירים שאני ממליץ עליהם: 1. ?Do I Wanna Know 2. I Wanna Be Yours 3. ?R U MINE תהנו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 במאי 26 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות להקה ישנה ומדהימה! חבל שרק עכשיו אתה מכיר.. אם הבת אותם תשמע את scorpions. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 26 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 2 דקות The Donger אמר: להקה ישנה ומדהימה! חבל שרק עכשיו אתה מכיר.. אם הבת אותם תשמע את scorpions. מכיר ואוהב, אבא שלי שמע אותם כל היום כשהייתי קטן יותר לא הייתה לי זכות בחירה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2017 במאי 27 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות מת עליהם תבדוק את כל השירים שלהם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו