Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 25.5.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להוסיף מוד שנקרא רדיו במוד הזה אפשר לשמוע שירים מתוך המשחק D: מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: ישפר את השרת D: ויגרום אווירה טובה קישור לפלאגין (במידה ויש): :( אין :( :( : ( :( :( :( הערות: אין עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 25 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות כל כך מסכים, רק לפרוטוקול אני לא חושב שזה יהיה קשה לתכנות כי היה מוד כזה כבר בסארף... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 26 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות @MoriAss @ParaDoX מה אתם אומרים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 26 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: @MoriAss @ParaDoX מה אתם אומרים? אל תדאג הכל בסדר דיברנו כבר על זה נראה איך הסקר יתנהל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 28 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננסה לפתח את זה כמה שיותר מהר ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.