Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 22 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות כותרת. מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 במאי 22 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות אני מניח שנסגר כי המנהל שהיה הוא חתיכת אפס You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במאי 22 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות נסגר עקב חוסר פעילות. עובדים על שרתים חדשים עם מודים חדשים וכיפיים שיתפרסמו בקרוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 במאי 22 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אני נרגש :D צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 22 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות (נערך) לפני 14 דקות gilronen אמר: נסגר עקב חוסר פעילות. עובדים על שרתים חדשים עם מודים חדשים וכיפיים שיתפרסמו בקרוב :) אני די בטוח שאם עוד קצת פרסום של השרת והוספת דברים השרת היה יכול להצליח בתור מישהו שהיה אדמין שם ואהב את השרת אבל החלטה שלכם. נערך 2017 במאי 22 על ידי Swagi מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במאי 22 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות לפני 20 דקות Swagi אמר: אני די בטוח שאם עוד קצת פרסום של השרת והוספת דברים השרת היה יכול להצליח בתור מישהו שהיה אדמין שם ואהב את השרת אבל החלטה שלכם. השרת חודש וחצי היה באוויר, היה קצת פרסום, היה הוספת דברים, לא הלך, קורה... ממשיכים הלאה אולי בעתיד נבחן את האופציה לפתוח אותו שוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 במאי 22 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 1 שעה gilronen אמר: נסגר עקב חוסר פעילות. עובדים על שרתים חדשים עם מודים חדשים וכיפיים שיתפרסמו בקרוב : סתם שאלה אל אלו מודים חדשים אתם עובדים כלומר אתה יכול לתת דוגמא לכמה מהמודים?? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו