Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 22 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 22.2.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להוסיף את המפה ba_jail_electric_revamp_final מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: היוצר של המפה הזו יצר את רבל וכו אין לי כוח לפרט בקיצור אחלה מפה מהיוצרים של רבל קישור לפלאגין (במידה ויש): http://gamebanana.com/maps/182422 הערות: נערך 2017 במאי 22 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במאי 22 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות אתה באמת צריך עוד מפה כזאת ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 במאי 22 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני 53 דקות shahar3690 אמר: המפה יצאה רק לפני שלוש שעות :) https://gyazo.com/e6b1e6b8b40de75d3d6b439f8ab3075a אהאה היא יצאה לפני שלוש שנים ועודכנה פעם אחרונה לפני שעה Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 22 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) לפני 2 שעות Tez אמר: https://gyazo.com/e6b1e6b8b40de75d3d6b439f8ab3075a אהאה היא יצאה לפני שלוש שנים ועודכנה פעם אחרונה לפני שעה I LOVE YOU TEZKINGZ נערך 2017 במאי 22 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות UP? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במאי 24 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לא רואה שום צורך באותה מפה כמו רבל... אם באמת תראה לנו (מורי ואני) שהמפה אכן שונה, נחשוב/נקבל את הצעתך! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במאי 24 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 2 דקות ParaDoX אמר: לא רואה שום צורך באותה מפה כמו רבל... אם באמת תראה לנו (מורי ואני) שהמפה אכן שונה, נחשוב/נקבל את הצעתך! *לא רואה שום צורך באותה מפה כמו רבל *מעלה שתי גרסאות שונות בנוסף לזו שקיימת של לגו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במאי 24 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני כעת Nah אמר: *לא רואה שום צורך באותה מפה כמו רבל *מעלה שתי גרסאות שונות בנוסף לזו שקיימת של לגו שהמפה אכן שונה! המפות לגו שונות אחת מן השניה! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: שהמפה אכן שונה! המפות לגו שונות אחת מן השניה! לא רק יש שם מלוטר בצבע אדום וM4 עם צבע כחול ואפשר לעלות עם הקיר WOW ממש שונה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 28 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני ב-25.5.2017 ב 00:55 ParaDoX אמר: לא רואה שום צורך באותה מפה כמו רבל... אם באמת תראה לנו (מורי ואני) שהמפה אכן שונה, נחשוב/נקבל את הצעתך! אור בוא איתי לשרת פרטי (תזכיר לי מחר) ואני יראה לך את המפה סבבה? @ParaDoX עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במאי 29 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני ב-25.5.2017 ב 00:59 ParaDoX אמר: שהמפה אכן שונה! המפות לגו שונות אחת מן השניה! מפה שונה אחת מהשנייה? באחת יש מולוטוב בנשקייה ואמפור שגורם לך שכולם יראו איפה אתה, זה הכל. איך בדיוק זה שונה? קלאודס ארבע חמש שונים יותר מזה(בהשוואה לקלאודס שש) ואתם לא מעלים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו