EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 21 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: EYT SteamID: STEAM_0:0:67068697 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: surf האדמין שביצע את ההרחקה: kisame אורך ההרחקה: שעתיים סיבת ההרחקה: ספאם תיאור המקרה: אני וחבר שלי שרק התחיל לשחק רצה ללמוד סארף אז הכנסתי אותו לשם והתחלנו לעשות קצת צחוקים כי גם היינו רק איזה 3-4 שחקנים וגם הכל שקט ויבש שם אחרי קצת דיבורים ובדיחות kisame החליט לשאול אותי מתי אני רוצה את זה ואמרתי לו עכשיו אז הוא נתן לי ולחבר שלי באן לשעתיים על ספאם לא הזהיר אפילו שאנחנו מדברים יותר מידי וכל מה שעשינו זה לדבר (עם הפסקות) מידי פעם ולהגיד שטויות זה בשום אופן לא נחשב לספאם ואם זה היה מפריע הוא היה יכול להגיד לנו להפסיק כל מה שהוא אמר זה שאנחנו לא מצחיקים ואז התחלנו לעשות "מניפולציה למוח" ולהגיד שטויות אבל ממש לא בצורה של ספאם הוכחות ( במקרה ויש) יש סרטון 5 דקות אבל לוקח זמן להעלות אם צריך אני אעלה לפי איך שאני רואה את זה מקסימום מיוט וגם אז רק חצי שעה.... תשים לב שרוב הזמן שאני וחבר שלי מדברים זה דרך הדיסקורד ולא דרך המשחק נערך 2017 במאי 22 על ידי EYT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 21 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תערוך בבקשה את האשכול עם רקורד ותתייג אותי כשערכת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 22 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות @Forrest Gump בעיקרון הבאן ירד P: אבל דברים כאלו לא צריכים לקרות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 22 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תלונה מוצדקת במאה אחוז, אני מודע לזה שהבאן ירד מזמן אבל לא יכלתי לענות לפני שתביא הוכחה. האדמין יטופל. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.