Maraphone 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 19 Maraphone חדש/ה ב־YourGame ליאור 0 4 הודעות שם מגיש התלונה: Maraphone (ליאור) SteamID: STEAM_0:1:56695943 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: לא זוכר בדיוק זה היה באחד משרתי הריטייקס האדמין שביצע את ההרחקה: לא זוכר כי זה היה פתאומי ללא אזהרה מוקדמת אורך ההרחקה: לא יודע סיבת ההרחקה: אני חושב שהאדמין חשב שאני האקר תיאור המקרה: שיקחתי בריטייק ואיזה ילד התחיל לכתוב שאני האקר בצאט כל פעם שהרגתי אותו... לאחר כמה ראונדים קיבלתי באן. הבאן קרה לפני כמה ימים. הוכחות ( במקרה ויש) הוכחות שאני לא האקר? אתם צריכים להוכיח שאני כן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות בדקתי את הסטים איידי שלך ואין לך שום באן עליו.. תנסה להיכנס לשרתים ותודיע לי מה זה כותב לך במידה ואתה לא מצליח להתחבר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Maraphone 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 19 Maraphone חדש/ה ב־YourGame ליאור 0 4 הודעות שאני מנסה להיכנס לאחת משרתי הריטייק שלכם זה כותב לי: "You have been banned from this server" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Maraphone 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 20 Maraphone חדש/ה ב־YourGame ליאור 0 4 הודעות אפשר תשובה בבקשה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 20 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות כמו שכבר אמרתי לך, אין לך שום באן על המשתמש הזה, יכול להיות שאתה נכנס ממשתמש שונה לשרתים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו