K0st4 26 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 19 K0st4 YourGame Advanced Yarin 26 246 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: KoSt4 SteamID: STEAM_0:1:90360678 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Defbon קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/id/defBON תאריך המקרה: 19.5.17 תיאור המקרה: אני נכנסתי לשרת הגייל נבחר להיות הסיטי בחרתי את Mafrum הוא מת הייתי במשך 10 עד 20 שניות בנישקיה הוא אמר לי לצאת אם אני לא יצא אני בסיטי באן באתי לצאת הוא הרג אותי הייתי עם חבר בסטים ובטעות התבלבלתי וכתבתי בצאט שתוק ולדעתי הוא אם הוא חושב שאני צריך לצאת מהנישקיה הוא צריך לתת לי סליי ולא Vote ct. הוכחות תומכות: יש לי חבר שיוכיח את המקרה. הערות: לדעתי צריך לתת עונש על המעשה של Defbon. נערך 2017 במאי 19 על ידי Ninj1|Y1rin :Dג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות ציטוט חובה להוסיף הוכחות תומכות במקרה שלכם אין להגיד בתור הוכחה: "תשאלו את..." מה שציטטתי למעלה זה אחד מחוקי פורום תלונות, אנחנו לא מתייחסים לשום תלונה ללא הוכחה, בעיקר לא "תשאלו אותו הוא היה בשרת". תפתח תלונה חדשה עם הוכחות תומכות שהם סקרינשוט\סרטון שמראה את המקרה במלואו. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.