potatosht 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 18 potatosht חדש/ה ב־YourGame אלדר 5 5 הודעות שם מגיש התלונה:שזיף SteamID:steamcommunity.com/id/shezif שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Sabon קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/id/IMPRO8425 תאריך המקרה:18/05/2017 תיאור המקרה: מישהו הרג אותי בלי סיבה אני מבקש ממנו שיבדוק את זה במקום זה חבר שלו אלעד בן ה10 מתחיל להגיד לו דברים ולבלבל אותו אחרי זה הוא מאיים עליי שאם אני אדבר שוב הוא מביא לי מיוט אמרתי לו שאין לו סיבה להביא לי מיוט כי לא קיללתי ולא עשיתי שום דבר לא בסדר (הביא לי מיוט לחצי שעה) אחרי זה בהמשך הוא עשה עוד כמה דברים ולבסוף רשמתי לו שהוא עושה פרוטקציות ומנצל את הכוח שלו כאדמין וקיבלתי באן הוכחות תומכות: אני בבאן הערות: בטח לא יורידו אותו אבל תורידו לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 18 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות זה שאתה בבאן זה לא הוכחה אנחנו צריכים הוכחה של מה שקרה בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
potatosht 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 20 potatosht חדש/ה ב־YourGame אלדר 5 5 הודעות אתה אמור לברר איתו מה היה לא ? זה שאני לא מסכן כמו חברים שלו שכל דקה אומרים ''אתה על רקורד'' זה משהו אחר אחינו הוא קטין שמנצל את זה שהוא אדמין בשרת גייל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 20 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 5 שעות potatosht אמר: אתה אמור לברר איתו מה היה לא ? זה שאני לא מסכן כמו חברים שלו שכל דקה אומרים ''אתה על רקורד'' זה משהו אחר אחינו הוא קטין שמנצל את זה שהוא אדמין בשרת גייל אתה רוצה להתלונן? תעקוב אחרי החוקים ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.