1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 15 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות מהם חמשת השירים האהובים העליכם. למרות שמאוד קשה להחליט מפני שלא כולם מאותם ז'אנר שלי הם: 1 Courtesy Call 2 גדי V 3 Let Her Go 4 (All Time Low (Acoustic 5 (Mirror (Bruno Mars Lil Wayne דיון מהנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במאי 15 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות דיי לסאחים שמתלהבים מגדי V Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 15 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני כעת Bumps אמר: דיי לסאחים שמתלהבים מגדי V לא מתלהב מהשיר ולא סאחי אני אוהב אותו כי הוא באמת יפה כמו שתקרא לי גותי כי שמתי שיר רוק במקום ראשון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 15 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות שיר של סאחים גדי V קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 17 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות 1. עומר אדם- אז הלכתי 2. אייל גולן- יפה לך להיות מאושרת 3.עומר אדם- בדיוק כמוני 4.עומר אדם- תענה לה 5. קפה שחור חזק- רק לעלות "סמיילי שמתרחב לי על הפנים, למאדרפאקרז שיושבים ומקאנים" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו