david_tol 84 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות חברים הביטקוין עלה לפאקינג 1,776.99 כולם לרוץ להשקיע בביטקוין העיקר תשקיעו בביטקוין אין על ביטקוין זאת ההשקעה הכי טובה עכשיו ביטקוין @MitMan יא גבררררררררררררר #BTC AND CTW " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 במאי 14 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות חחחחחחח @liorshvar קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 במאי 14 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות קלל לפני שבועיים היה 1300$ I'm a fucking rich boy$ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 במאי 14 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות מתישהו הוא ירד, זה זמן טוב למכור ביטקוין לא לקנות אותו. יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 פורסם 2017 במאי 14 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות זה בגלל ההתקפת סייבר המחיר עלה,בגלל שכל מי שהותקף היה צריך לשלם בביטוקין אז הרבה קנו והמחיר קפץ... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 14 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות לפני 4 שעות AAYOAD אמר: זה בגלל ההתקפת סייבר המחיר עלה,בגלל שכל מי שהותקף היה צריך לשלם בביטוקין אז הרבה קנו והמחיר קפץ... חחחחחח מה הקשר זה ככה כבר שבוע " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 פורסם 2017 במאי 14 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות לפני 3 שעות david_tol אמר: חחחחחח מה הקשר זה ככה כבר שבוע תעשה לי טובה,תשתוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 14 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות לפני 1 שעה AAYOAD אמר: תעשה לי טובה,תשתוק חחחחחחח גבר אני יכול ללמד אותך את כל מה שקשור לbtc " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 במאי 15 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות וזה קשור לפורום משוב ועזרה כי..? בתור חבר צוות לשעבר אתה צריך לדעת שאשכולות כאלו לא מתאימים לכאן. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.