bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות שם מגיש התלונה: bivasroei STEAM_0:0:179266136 :SteamID סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: bhop האדמין שביצע את ההרחקה: gu4rdian אורך ההרחקה: 30 דקות סיבת ההרחקה: לוחץ על כפתורים סתם. תיאור המקרה: הייתי טרור בביהופ והודעתי לכולם שאני עושה freeeday לאחר שכולם חוץ מאחד נפסלו והאחד שנשאר היה לקראת הסיום רצתי להתחלה ולחצתי סתם על כפתורים שמפעילים את המלכודות ( ולא היה שם אף אחד) ולאחר שנגמר הסיבוב רשום לי שקילתי באן ( לא ידעתי על החוק שאוסר להפעיל את המלכודות סתם. והאדמין אפילו לא נתן לי אזהרה ולא אמר לי ששאסור לעשות את זה) (זה היה היום השני ששיחקתי בביהופ. הייתי חדש) הוכחות ( במקרה ויש) אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 13 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 שעה bivasroei אמר: שם מגיש התלונה: bivasroei STEAM_0:0:179266136 :SteamID סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: bhop האדמין שביצע את ההרחקה: gu4rdian אורך ההרחקה: 30 דקות סיבת ההרחקה: לוחץ על כפתורים סתם. תיאור המקרה: הייתי טרור בביהופ והודעתי לכולם שאני עושה freeeday לאחר שכולם חוץ מאחד נפסלו והאחד שנשאר היה לקראת הסיום רצתי להתחלה ולחצתי סתם על כפתורים שמפעילים את המלכודות ( ולא היה שם אף אחד) ולאחר שנגמר הסיבוב רשום לי שקילתי באן ( לא ידעתי על החוק שאוסר להפעיל את המלכודות סתם. והאדמין אפילו לא נתן לי אזהרה ולא אמר לי ששאסור לעשות את זה) (זה היה היום השני ששיחקתי בביהופ. הייתי חדש) הוכחות ( במקרה ויש) אין זה לא שרת הביהופ זה שרת הדאט ראן... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות אאא נכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות שם מגיש התלונה: bivasroei STEAM_0:0:179266136 :SteamID סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: דאט ראן האדמין שביצע את ההרחקה: gu4rdian אורך ההרחקה: 30 דקות סיבת ההרחקה: לוחץ על כפתורים סתם. תיאור המקרה: הייתי טרור בביהופ והודעתי לכולם שאני עושה freeeday לאחר שכולם חוץ מאחד נפסלו והאחד שנשאר היה לקראת הסיום רצתי להתחלה ולחצתי סתם על כפתורים שמפעילים את המלכודות ( ולא היה שם אף אחד) ולאחר שנגמר הסיבוב רשום לי שקילתי באן ( לא ידעתי על החוק שאוסר להפעיל את המלכודות סתם. והאדמין אפילו לא נתן לי אזהרה ולא אמר לי ששאסור לעשות את זה) (זה היה היום השני ששיחקתי בביהופ. הייתי חדש) הוכחות ( במקרה ויש) אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 13 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אי ידיעת החוקים אינה פותרת מעונש, אדמין לא מחוייב להביא לך אזהרה.. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.