בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 13 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 4 דקות Mister אמר: מה איתי?! אני לא מקבל? קיבלת את דמי הכיס בן שלי! תקבל שבוע הבא! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 20 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות חחחח הוא עכשיו נכנס לגייל XD שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SquidWeed 3 פורסם 2017 במאי 20 SquidWeed חדש/ה ב־YourGame ליאור 3 24 הודעות חחח איי איי איך הישראלים אוהבים לשקר ולזייף הכל... יש אתר ושמו Fake Steam Chat Generator שבו ניתן לערוך ולעשות שיחה שלמה (אם הייתי סקאמר אתה חושב שהייתי פשוט מודה שאני כזה וזורם איתך?) דבר ראשון אני לא סקאמר- עובדה שאין לך הוכחות יש לך רק זיוף צ'אט. Steam Gallery YourGame [Deathrun] ADMIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 20 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 דקה SquidWeed אמר: חחח איי איי איך הישראלים אוהבים לשקר ולזייף הכל... יש אתר ושמו Fake Steam Chat Generator שבו ניתן לערוך ולעשות שיחה שלמה (אם הייתי סקאמר אתה חושב שהייתי פשוט מודה שאני כזה וזורם איתך?) דבר ראשון אני לא סקאמר- עובדה שאין לך הוכחות יש לך רק זיוף צ'אט. אוי אוי אוי, כמה תמים אתה יכול להיות... אם אתה רוצה ניתן לבקש מהמתכנת שיוציא את הלוגים של השרת ולהראות לך שהודת בזה שעשית סקאם *ו*שאיימת בדידוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SquidWeed 3 פורסם 2017 במאי 20 SquidWeed חדש/ה ב־YourGame ליאור 3 24 הודעות כן אשמח מאוד לקבל לוגים על זה. Steam Gallery YourGame [Deathrun] ADMIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 20 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 2 דקות OsherB אמר: אתה סקאמר אחושרמוטה סקאמר , לך תעצב משאית למצעד הגאווה יא קוקסינל. למה לקלל אבל? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 במאי 20 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 4 דקות OsherB אמר: אתה סקאמר אחושרמוטה סקאמר , לך תעצב משאית למצעד הגאווה יא קוקסינל. עכשיו אתה מרגיש גבר? RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 במאי 20 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות SquidWeed למה אתה עושה סכאמים אחי... אתה מודע לכך שהוא יכול להגיש עליך תלונה במשטרה? מה שעשיתה נחשב גניבת כסף, לא משנה אם זה במחשב או באמיתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 20 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 8 דקות Shawarma אמר: SquidWeed למה אתה עושה סכאמים אחי... אתה מודע לכך שהוא יכול להגיש עליך תלונה במשטרה? מה שעשיתה נחשב גניבת כסף, לא משנה אם זה במחשב או באמיתי. תלונה במשטרה הוא לא יכול להגיש מהסיבה העיקרית שהוא לא יודע את הזהות האמיתית שלו אבל בקטע של וואלה למה לגנוב תכסף יחתיכת חרא? תאמין לי אני מקווה שיעשו להורים שלך את כל ההונאות והסקאמים שאתה עושה לאחרים שתבין קצת מה זה עושה... @SquidWeed קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 במאי 20 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות (נערך) לפני 20 דקות Binkeys אמר: תלונה במשטרה הוא לא יכול להגיש מהסיבה העיקרית שהוא לא יודע את הזהות האמיתית שלו אבל בקטע של וואלה למה לגנוב תכסף יחתיכת חרא? תאמין לי אני מקווה שיעשו להורים שלך את כל ההונאות והסקאמים שאתה עושה לאחרים שתבין קצת מה זה עושה... @SquidWeed בשביל זה יש אתרים כמו של גלעד האן שמומחים בטיפולים כאלו. תאמין לי, תמיד יש מקום לקבל בו סיוע ועזרה. נערך 2017 במאי 20 על ידי Shawarma קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 במאי 20 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 21 דקות Shawarma אמר: בשביל זה יש אתרים כמו של גלעד האן שמומחים בטיפולים כאלו. תאמין לי, תמיד יש מקום לקבל בו סיוע ועזרה. מה הקשר... מי שעשו עליו את הסקאם שלך מרצונו את הטרייד בלי שום איום או סחיטה, פשוט עבדו עליו. (נראה לי ) RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SquidWeed 3 פורסם 2017 במאי 20 SquidWeed חדש/ה ב־YourGame ליאור 3 24 הודעות לפני 2 שעות Binkeys אמר: תלונה במשטרה הוא לא יכול להגיש מהסיבה העיקרית שהוא לא יודע את הזהות האמיתית שלו אבל בקטע של וואלה למה לגנוב תכסף יחתיכת חרא? תאמין לי אני מקווה שיעשו להורים שלך את כל ההונאות והסקאמים שאתה עושה לאחרים שתבין קצת מה זה עושה... @SquidWeed כן גבר רק שעד עכשיו אתה יודע רק לקלל ולדבר לא יפה-ולא להביא הוכחות ופעם אחת לצאת מהבועה של ההאשמה לקצת מציאות וקצת אמת. Steam Gallery YourGame [Deathrun] ADMIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 במאי 20 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות @WackThat בבקשה תנעל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 20 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 5 דקות SquidWeed אמר: כן גבר רק שעד עכשיו אתה יודע רק לקלל ולדבר לא יפה-ולא להביא הוכחות ופעם אחת לצאת מהבועה של ההאשמה לקצת מציאות וקצת אמת. אני עד עכשיו לא קיללתי, תאמין לי שעמוק בלב אני מקלל אותך כל כך חזק ומאחל לך ולהורים שלך דברים הזויים אבל זה לא לפורום הזה... עשית סקאם על מישהו מהקהילה, תשא באשמה, אתה עכשיו מתמודד עם כל הקהילה <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.