Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות (נערך) אז עשו עלי סקאם על נייף,והסקאמר הציע לי חברות היום אז הסכמתי ורציתי לראות מה הוא רוצה ממני,זה מה שקרה. זה הקישור לפרופיל שלו - https://steamcommunity.com/id/SquidWeedProfile נערך 2017 במאי 13 על ידי SinewyKhan211 שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 במאי 13 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות http://how.icryeverytime.com/ You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני כעת The Donger אמר: http://how.icryeverytime.com/ XDD מבטיח כמעט ירדו לי דמעות :D שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 במאי 13 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות FeelsBadMan Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 13 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות יותר קל לשלוח קישור לסטים וכול מי שרואה את זה יעשה רפאורט עד שהוא יקבל טרייד באן? כמה רואים את האשכול הזה 50+? אפילו יותר תשלח קישור לסטים שלו כולם למלאות לו את הפרופיל בקללות ו-rep ולעשות רפאורט והוא יקבל טרייד באן אמן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במאי 13 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות jjjj WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 במאי 13 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גבר אני מכיר אותו הוא היה אדמין בווילונות מצטער בשבילך כסף בא וכסף הולך אל תשכח Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות נוסף אליו קישור לפרופיל! אשמח אם תדווחו! שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במאי 13 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 2 שעות The Donger אמר: http://how.icryeverytime.com/ חחחחחחח הרגת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במאי 13 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות קיבל REPORT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 13 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות סיני מבטיח על זה אני שולח לך סקין יש לי 3 ak elite buld תקבל אחד (שיהיה טריידאבייל) תהנה <3 מבטיח אנשים כאלה צריכים להיות בגיהנום... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 1 דקה TOV AHI אמר: קיבל REPORT תודה :) שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 2 דקות Binkeys אמר: סיני מבטיח על זה אני שולח לך סקין יש לי 3 ak elite buld תקבל אחד (שיהיה טריידאבייל) תהנה <3 מבטיח אנשים כאלה צריכים להיות בגיהנום... כל כך נכון! ותודה אחי,זה אולי לא מפצה על כל הכסף שהפסדתי בגללו אבל לפחות זה משהו והעיקר הכוונה! שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 פורסם 2017 במאי 13 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות בן * אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame! * , שיזדיין מהקהילה הזאת , בשרתי הקהילה הוא מחפש לעשות טריידים , במילים יותר נכונות סקאמים לא מגיע לאנשים כאלה לחיות.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במאי 13 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 2 שעות Binkeys אמר: סיני מבטיח על זה אני שולח לך סקין יש לי 3 ak elite buld תקבל אחד (שיהיה טריידאבייל) תהנה <3 מבטיח אנשים כאלה צריכים להיות בגיהנום... מה איתי?! אני לא מקבל? WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.