Mafrumon.exe 71 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 12 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות שם מגיש ההצעה:mafrum תאריך הגשת ההצעה:12/5/17 הצעה לשרת: (שם השרת):ארנה פירוט על ההצעה:ההצעה שלי היא בעצם שבמודים שאתה עושה /guns יש רק סאקוט או רק headshots אז חשבתי להוסיף no-scope מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:ההצעה שלי טובה בגלל ש יש כמה וכמה אנשים בשרת שיש אוופ או סקאוט מבקשים no-scope זה יהיה ממש כיף עם יהיה את זה ככה ולא יצטרכו לבקש את זה כל ראונד מחדש... קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:אין הערות @Spok3y@Forrest Gump @NadavOhana @Scabies בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 במאי 12 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות נשמע ממש טוב, נראה אחרי כמה שעות עם ההצבעות ואז נחליט, @Scabies האם זה אפשרי מבחינה תכנותית? סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 במאי 12 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות ניראה לי שזה אפשרי כי יש את זה גם באלרים בגייל אז אין סיבה שזה לא יעבוד בשרתים אחרים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 פורסם 2017 במאי 12 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 13 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות הצעה מעולה! מקווה שתתקבל :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו