Kyllo 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Kyllo YourGame Beginner איתי 16 79 הודעות היה לי נפ ועוד 25 אלף קרדיטים+אנימה בוי מה הקטע שפתאום יש לי 10 אלף? אשמח אם יהיה אפשר להחזיר תדברים שקניתי וחסכתי אליהם! שם בסטים:Itay Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במאי 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kyllo 16 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Kyllo YourGame Beginner איתי 16 79 הודעות (נערך) אני רוצה לדעת מתי אוכל לקבל את זה בחזרה? נערך 2017 במאי 9 על ידי 111patrick Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 במאי 9 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 12 דקות 111patrick אמר: אני רוצה לדעת מתי אוכל לקבל את זה בחזרה? אתה לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תקרא את האשכול שנדב שלח בתגובה למעלה, בנוסף אתה מוזמן לקרוא את התשובה שגיל כתב באשכול הזה לצערינו אין דרך להחזיר לכולם מה שהיה להם אבל עשינו כל מה שביכלתנו להחזיר ולפצות את כולם בהתאם. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.