ella 326 פורסם 2017 במאי 9 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 7 דקות Sp Ne0n אמר: אני לא מבין מה זה משנה.. זה לא שאתה היחיד שאופס לו הקרדיטים לכולם אופס ותאמת שרענון לא יזיק לחנות אחרי שנתיים+- שהיא קיימת הם ניסו לעשות הכול כדי להחזיר את המצב למקודם אבל הם לא יכולים לרצות את כולם היה תקלה הם לא עשו את זה בכוונה טעויות קורות.. מקווה שהבנת אנשים יושבים שעות על גבי שעות בשביל להשיג קרדיטים בשביל לקנות נאפ הם מתחננים לקרדיטים ומחכים ואז כשהם קרובים הם פשוט באים ואומרים יש לכם יותר מדי קרדיטים מורידים לכם 75% בסדר חוסכים שוב הפעם השיגו כבר ואז הפ באים שוב ומאפסים הכל ומביאים רק 10k מה הקטע בזה ? אנשים יושבים ומשחקים ומנסים לחסוך שזה משהו לא קל בשביל לקנות את הסקין שהם רוצים והם פשוט בים ומאפסים הכל היה טוב בשרתים אתם רוצים שינוי תשנו אבל לאפס לנו דברים שלקח לנו חצי שנה פחות או יותר להשיג ולהביא לנו 10k זה לא בסדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 במאי 9 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני 5 דקות ella אמר: אנשים יושבים שעות על גבי שעות בשביל להשיג קרדיטים בשביל לקנות נאפ הם מתחננים לקרדיטים ומחכים ואז כשהם קרובים הם פשוט באים ואומרים יש לכם יותר מדי קרדיטים מורידים לכם 75% בסדר חוסכים שוב הפעם השיגו כבר ואז הפ באים שוב ומאפסים הכל ומביאים רק 10k מה הקטע בזה ? אנשים יושבים ומשחקים ומנסים לחסוך שזה משהו לא קל בשביל לקנות את הסקין שהם רוצים והם פשוט בים ומאפסים הכל היה טוב בשרתים אתם רוצים שינוי תשנו אבל לאפס לנו דברים שלקח לנו חצי שנה פחות או יותר להשיג ולהביא לנו 10k זה לא בסדר אין מה לעשות מאמי זה לא היה בכוונה , תביני כבר שזה היה תקלה במסד שלהם. בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במאי 9 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות אני מבין את התסכול. אבל, כמו שציינו - קרתה תקלה טכנית והחנות אופסה. החלטנו לפצות בדרך מספיק הוגנת בשביל שמי שכן משחק ונמצא יוכל לצבור נקודות בקצב מהיר יותר. תזכרו שכולם נמצאים פה להנאה וצריך גם לקחת דברים בפרופורציה, אנחנו נמצאים פה בשביל הכיף ואף אחד לא דפק אותכם בכוונה או מרוויח על חשבונכם, אנחנו משקיעים המון זמן וכסף בשביל שכולם ייהנו כמה שיותר. בזמן הקרוב יהיו גם הרבה איוונטים שיחותקו בהם כמות יפה מאוד של קרדיטים. חוץ מזה לצערי התשובה לא תשתנה, מה שכן אני מבטיח שלמדנו את הטעויות ומצאנו את התקלה שהרסה את החנות והיא לא תחזור על עצמה. שיהיה לכולם המשך יום נעים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.