Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות (נערך) שלום לכל צוות CSGO זה ממש לא בסדר מה שעישתם עם הקרדיטים היה לי 30 אלף קרדיטים נאף טראמפ ואנימה בוי וזה אומר סך קרדיטים בשויוו 161000 זה ממש לא בסדר שאיפסו את הכל מה המטרה פה אני דורש החזר כלשהו כי חסכתי המון זמן לסקינים האלה ועכשיו הכל נעלם היה לי אותם בול חודש ולא הספקתי להינות מהם אשמח מענה נורמאלי ולא אין לנו מה לעשות עם זה נערך 2017 במאי 9 על ידי Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 במאי 9 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות (נערך) ראיתי את זה דארק זה למה אני מיתלונן נערך 2017 במאי 9 על ידי Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 במאי 9 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני 45 דקות Skyline אמר: שלום לכל צוות CSGO זה ממש לא בסדר מה שעישתם עם הקרדיטים היה לי 30 אלף קרדיטים נאף טראמפ ואנימה בוי וזה אומר סך קרדיטים בשויוו 161000 זה ממש לא בסדר שאיפסו את הכל מה המטרה פה אני דורש החזר כלשהו כי חסכתי המון זמן לסקינים האלה ועכשיו הכל נעלם היה לי אותם בול חודש ולא הספקתי להינות מהם אשמח מענה נורמאלי ולא אין לנו מה לעשות עם זה מה זה באשמתם שהחנות אופסה? זה לא אז תפסיק להגזים ואתה תקבל את ה10,000 קרדיטים ואם תרמת תקבל את החבילה כפול שתיים בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 במאי 9 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 5 דקות Shai אמר: מה זה באשמתם שהחנות אופסה? זה לא אז תפסיק להגזים ואתה תקבל את ה10,000 קרדיטים ואם תרמת תקבל את החבילה כפול שתיים 10K... הבעיה שלכולם היו סקינים והמון קרדיטים שהיו שווים 100K + RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 במאי 9 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות זה באמת לא פייר... היה לי סקין אחד ששווה הרבה יותר מ10 אלף והיה לי הרבה סקינים.. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות היה לי סקינים ששוים 161000 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 במאי 9 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות לפני 10 דקות Shai אמר: מה זה באשמתם שהחנות אופסה? זה לא אז תפסיק להגזים ואתה תקבל את ה10,000 קרדיטים ואם תרמת תקבל את החבילה כפול שתיים זה הם מאפסים אז זה אשמתם אל תגיד שזה לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 במאי 9 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני 5 דקות ella אמר: זה הם מאפסים אז זה אשמתם אל תגיד שזה לא היה להם תקלה בחנות זה לא אשמתם שהמערכת פישלה, תאמיני לי על בטוח הם ניסו לתקן את זה אבל כנראה ה-DB אופס. הם לא עושים פה דאווינים אומרים יאללה בוא נאפס להם בכוונה בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות לפני 59 דקות Shai אמר: היה להם תקלה בחנות זה לא אשמתם שהמערכת פישלה, תאמיני לי על בטוח הם ניסו לתקן את זה אבל כנראה ה-DB אופס. הם לא עושים פה דאווינים אומרים יאללה בוא נאפס להם בכוונה אז אם היתה טעות שיחזירו לי את הקרדיטים היה לי סקינים בשויו 161000 אלף קרדיטים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 במאי 9 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני כעת Skyline אמר: אז אם היתה טעות שיחזירו לי את הקרדיטים היה לי סקינים בשויו 161000 אלף קרדיטים כתבת את זה 3 פעמים, אנחנו מבינים עברית בניגוד אליך. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 במאי 9 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני כעת Skyline אמר: אז אם היתה טעות שיחזירו לי את הקרדיטים היה לי סקינים בשויו 161000 אלף קרדיטים ה-DB (כנראה) אופס הם לא יכולים לדעת כמה היה לך ואתם יכולים לשקר... בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 9 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות RYZ אל תיתערב בתלונה בבקשה בימיוחד שלא להעליב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במאי 9 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות (נערך) א הבנתי העיפו לכולם את כל הסקינים !? נאפ חסכתי לו 3 חודש טראמפ שבועים הולך להתאפס כדי שתחזירו לכולם תסקינים לפני שאנשים יתחילו לפרוש כי זה באמת בושה. אני דורש תסקינים שלי בחזרה. זה שאתם גורמים עכשיו לאנשים לקנות ואיפי כדי שהיה להם סקינים והם יוכלו להחזיר אותם ממש לא פיתרון! נערך 2017 במאי 9 על ידי oYc קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במאי 9 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות אני לא מבין מה זה משנה.. זה לא שאתה היחיד שאופס לו הקרדיטים לכולם אופס ותאמת שרענון לא יזיק לחנות אחרי שנתיים+- שהיא קיימת הם ניסו לעשות הכול כדי להחזיר את המצב למקודם אבל הם לא יכולים לרצות את כולם היה תקלה הם לא עשו את זה בכוונה טעויות קורות.. מקווה שהבנת My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.