Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות שם מגיש התלונה:skyline סוג ההרחקה :מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:TTT האדמין שביצע את ההרחקה:סקראב אורך ההרחקה:15 סיבת ההרחקה:stop תיאור המקרה:סתם דיברנו בשרת אמרתי חנון לימישהו הוא הביא לי על זה מיוט זה ניראה לכם רציני בתור אדמין לשעבר בחיים לא היתי נותן למישהו מיוט על זה שקוראים חנון למישהו אחר האדמין פשוט מחפש אותי ומחפש דרכים לחלק לי עונשים אשמח אם תתפלו בהתאם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במאי 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Skyline שלום, לאחר דיבור עם האדמין הבנתי שקיבלתה מיוט על זה שהעלבתה מספר שחקנים, אבקש מאותו האדמין להבא לפרט בסיבה יותר. אתה צריך עוד משהו? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות לא העלבתי אמרתי לו רק חנון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במאי 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 2 דקות Skyline אמר: לא העלבתי אמרתי לו רק חנון כן, אבל אותו השחקן נעלב והעלבתה עוד שחקנים, תראה, אני מבין אותך אבל יש אנשים רגישים שיותר נעלבים מכאלו דברים בנוסף אמרו לי שקיבלתה מספר אזהרות וגם עונש מתאים (15 דקות) נשארו רק 7 דקות למיוט. "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות אחי עכשיו מישהו רשם לי חנון בצאט והוא פשוט היתעלם ואמר לי שהוא מוותר לו זה ניראה לך הגיוני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2017 במאי 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 2 דקות Skyline אמר: אחי עכשיו מישהו רשם לי חנון בצאט והוא פשוט היתעלם ואמר לי שהוא מוותר לו זה ניראה לך הגיוני האדמין סיפר לי שהעלבתה כמה שחקנים ולא שחקן בודד, אם זה היה רק זה אז אזהרה רק. "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות לא העלבתי כמה שחקנים אמרתי אלי החנון זה שיש שתי אילי בשרת זה כבר לא בעייה שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 במאי 8 Nah מורחקים 294 548 הודעות ציטוט בתור אדמין לשעבר בחיים לא היתי נותן למישהו מיוט על זה שקוראים חנון למישהו אחר בתור אחד שנתת לו הרבה מיוטים, (בדוק בסורסבאן) נתת לי מיוט כמה פעמים על זה אז למה לשקר? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות לפני 1 שעה Nah אמר: בתור אחד שנתת לו הרבה מיוטים, (בדוק בסורסבאן) נתת לי מיוט כמה פעמים על זה אז למה לשקר? לא ביקשתי שתגיב פה אפשר לטפל בו בבקשה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 8 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות סקיילין יקר WTF?? זה פאקינג מיוט ל15 גקות והפעם אני מצודד את סקראב... קראת לילדים בשמות גנאי? הם נעלבו? תישא בתוצאות מה אתה מדיש תלונה ועוד על מיוט ל15?! זה פשוט בושה, 15 דקות של שקט, גם זה מפריע לך? וסליחה שהגבתי הייתי חייב מבקש אם אפשר לא להעניש... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות (נערך) סולח בינקיס אבל שעשו לי את זה בתור אדמין ועכשיו סקראב נתן לי עוד מיוט לשושים סתם ככה נערך 2017 במאי 8 על ידי Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות מנהל יקר אם תוכל לבוא לטים ספיק אני יסביר לך הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 8 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אין פה שום דבר להסביר, קראת לשחקן בשמות גנאי וכנראה לעוד כמה שחקנים לאחר כמה אזהרות שבכלל לא היו צריכות להיות שם אחרי האזהרה הראשונה - תענש בהתאם. להגיד שהוא התעלם מדברים אחרים שאמרו לך זו כבר תלונה, ובתלונה האחרת תצטרך להביא הוכחות. ואם כבר ציינת שאתה אדמין לשעבר, אתה צריך לדעת שכשמגישים תלונה חובה להביא הוכחה. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.