Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות (נערך) נעלם לי 30 אלף קרדיטים מישהו יודע למה? נערך 2017 במאי 8 על ידי Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 במאי 9 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות מעניין למה כל כך הרבה פרשו ביגלל הפשלות האלה וזה מאז שההנהלה התחלפה כי עם זיו וכל ההנהלות הקודומות לא היה קורה כלום כל שבוע מחליפים מתכנת חאלס מה הולך פה הכל התפהך 360 מעלות תתאפסו על עצמכם הנהלה פאקינג אנשים נתנו תנשמה שלהם פה בקהילה ושיחקו שעות כדי להגיע לנאפ אל תתפלאו למה השרתים רקים דוגרי כל השחקנים מפחדים לדבר שיתנו להם באן והם התבאסו וההנהלה יודעת את זה! כי הרי להנהלה זה על הזין שלהם הם יכולים לזמן להם את כל הקרידטים שבעולם ומכריחים לקנות ואיפי ומעמידים במצד לא נעים ביכלל את השחקנים כי אנשים היו חייבים לקנות ואיפי כדי להחזיר את הסקינים באמת הסיאסגו הידרדר כל כך אני פשוט מבואס תחת מזה! @gilronen @Forrest Gump @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 במאי 9 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 5 דקות oYc אמר: מעניין למה כל כך הרבה פרשו ביגלל הפשלות האלה וזה מאז שההנהלה התחלפה כי עם זיו וכל ההנהלות הקודומות לא היה קורה כלום כל שבוע מחליפים מתכנת חאלס מה הולך פה הכל התפהך 360 מעלות תתאפסו על עצמכם הנהלה פאקינג אנשים נתנו תנשמה שלהם פה בקהילה ושיחקו שעות כדי להגיע לנאפ אל תתפלאו למה השרתים רקים דוגרי כל השחקנים מפחדים לדבר שיתנו להם באן והם התבאסו וההנהלה יודעת את זה! כי הרי להנהלה זה על הזין שלהם הם יכולים לזמן להם את כל הקרידטים שבעולם ומכריחים לקנות ואיפי ומעמידים במצד לא נעים ביכלל את השחקנים כי אנשים היו חייבים לקנות ואיפי כדי להחזיר את הסקינים באמת הסיאסגו הידרדר כל כך אני פשוט מבואס תחת מזה! @gilronen @Forrest Gump @NadavOhana הם עושים הכל כדי להחזיר את הכל כפי שהיה .... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 במאי 9 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות שלום עקב תקלה טכנית החנות והפריטים שהיו לשחקנים אופסו. תוכלו להתעדכן בפורום על הפיצוי שלנו על עוגמת הנפש. תודה והמשך יום טוב נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.