עבור לתוכן

למה נעלם לי קרדיטים?

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Skyline
  • טל
  • 325
  • 188 הודעות
(נערך)

נעלם לי 30 אלף קרדיטים מישהו יודע למה? 

נערך על ידי Skyline
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות

מעניין למה כל כך הרבה פרשו ביגלל הפשלות האלה וזה מאז שההנהלה התחלפה כי עם זיו וכל ההנהלות הקודומות לא היה קורה כלום כל שבוע מחליפים מתכנת חאלס מה הולך פה הכל התפהך 360 מעלות תתאפסו על עצמכם הנהלה פאקינג אנשים נתנו תנשמה שלהם פה בקהילה ושיחקו שעות כדי להגיע לנאפ אל תתפלאו למה השרתים רקים דוגרי כל השחקנים מפחדים לדבר שיתנו להם באן והם התבאסו וההנהלה יודעת את זה!

כי הרי להנהלה זה על הזין שלהם הם יכולים לזמן להם את כל הקרידטים שבעולם ומכריחים לקנות ואיפי ומעמידים במצד לא נעים ביכלל את השחקנים כי אנשים היו חייבים לקנות ואיפי כדי להחזיר את הסקינים באמת הסיאסגו הידרדר כל כך אני פשוט מבואס תחת מזה!

@gilronen @Forrest Gump @NadavOhana

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Mega4U
  • נועם
  • 154
  • 507 הודעות
לפני 5 דקות oYc אמר:

מעניין למה כל כך הרבה פרשו ביגלל הפשלות האלה וזה מאז שההנהלה התחלפה כי עם זיו וכל ההנהלות הקודומות לא היה קורה כלום כל שבוע מחליפים מתכנת חאלס מה הולך פה הכל התפהך 360 מעלות תתאפסו על עצמכם הנהלה פאקינג אנשים נתנו תנשמה שלהם פה בקהילה ושיחקו שעות כדי להגיע לנאפ אל תתפלאו למה השרתים רקים דוגרי כל השחקנים מפחדים לדבר שיתנו להם באן והם התבאסו וההנהלה יודעת את זה!

כי הרי להנהלה זה על הזין שלהם הם יכולים לזמן להם את כל הקרידטים שבעולם ומכריחים לקנות ואיפי ומעמידים במצד לא נעים ביכלל את השחקנים כי אנשים היו חייבים לקנות ואיפי כדי להחזיר את הסקינים באמת הסיאסגו הידרדר כל כך אני פשוט מבואס תחת מזה!

@gilronen @Forrest Gump @NadavOhana

הם עושים הכל כדי להחזיר את הכל כפי שהיה ....

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות

שלום

עקב תקלה טכנית החנות והפריטים שהיו לשחקנים אופסו.

תוכלו להתעדכן בפורום על הפיצוי שלנו על עוגמת הנפש.

תודה והמשך יום טוב

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• gilronen נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...