oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: OYC שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן SHAVIV: תאריך המקרה:7.5.17 תיאור המקרה: כל הזמן אבל כל הזמן שיש CM ושביב בשרת ועושים נומיניט לקלאודס הוא ממציא שעם יוצא CLOUDS אז הוא מעביר כי זה היה כל היום היום הייתי בגייל הייתי בבוקר לא היה הייתי בצוהריים לא היה הייתי עכשיו לא היה אז כאילו למה להמציא ושאמרתי לו שביב הייתי כל היום בבית לא היה קלאודס היום הוא אומר לי אל תתערב בעיניי אדמין הוכחות תומכות: פורסט היה בשרת הערות: קיבלתי מיוט לרבע שעה זה לא מעניין אותי אבל זה מעצבן שאי אפשר כבר לשחק בקלאודס כי זה אחלה מפה. נ.ב כבר לא כיף לשחק בגייל מלא שחקנים פורשים ועוברים אני נשארתי כי יש לי אמון לאנשים פה בקהילה וכבר באמת שכל אדמין או אביוזר או לא יודע מה. והמנהלים בכלל לא אכפת להם סוגרים תלונות ומגנים על האדמינים שלהם. @Forrest Gump @MoriAss @ParaDoX @NadavOhana נערך 2017 במאי 7 על ידי oYc קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות המפה הייתה מעל שעתיים והסורסבאן שלי פתוח 7\24, אין כאן מה להתווכח אחי.. זו דוגמה מושלמת לתלונה סתמית שמחפשת את האדמין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת Forrest Gump אמר: המפה הייתה מעל שעתיים והסורסבאן שלי פתוח 7\24, אין כאן מה להתווכח אחי.. זו דוגמה מושלמת לתלונה סתמית שמחפשת את האדמין. הכי לא אני לא מתלונן בכלל אתה לא מתבייש אתה יודע מה אני אשמח לקבל הוכחה שהמפה היית היום מעל שעתיים כי אני כל היום הייתי פה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני כעת oYc אמר: הכי לא אני לא מתלונן בכלל אתה לא מתבייש אתה יודע מה אני אשמח לקבל הוכחה שהמפה היית היום מעל שעתיים כי אני כל היום הייתי פה! חובת המאשים היא להביא הוכחה ואתה יודע את זה טוב מאוד, להגיד "פורסט היה בשרת" זה נראה לך הוכחה לגיטימית? אני יודע וגם לא צריך להביא לך שום הוכחה שהמפה הייתה מעל שעתיים, לעומת זאת אתה יותר ממוזמן להביא לי הוכחה שמנגדת אותי. תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות (נערך) לפני 48 דקות Forrest Gump אמר: חובת המאשים היא להביא הוכחה ואתה יודע את זה טוב מאוד, להגיד "פורסט היה בשרת" זה נראה לך הוכחה לגיטימית? אני יודע וגם לא צריך להביא לך שום הוכחה שהמפה הייתה מעל שעתיים, לעומת זאת אתה יותר ממוזמן להביא לי הוכחה שמנגדת אותי. תודה תשמע אם היית דוגל באמת היית מביא הוחכה והיית סותם לי תפה תבדוק תשעות שלי בשרת היום תראה עם היה קלאודס אין בעיה התלונה הזאת תעבור קדימה להנהלה שגם מנהל קהילה משקר יפה מאוד ! נערך 2017 במאי 7 על ידי oYc קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 1 שעה Forrest Gump אמר: המפה הייתה מעל שעתיים והסורסבאן שלי פתוח 7\24, אין כאן מה להתווכח אחי.. זו דוגמה מושלמת לתלונה סתמית שמחפשת את האדמין. נ.ב בסורס באן לא כתוב איזה מפה ולדעתי לא היית היום בבוקר לא ראיתי אותך אתה טוען אחרת כי במקום להגיד למתלוננן אתה צודק אתה מתווכח ויוצר שקרים בלי סוף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות סודר עם המתלונן בפרטי. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.