MoriAss 101 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות למי שלא מכיר את המוד KT במוד זה בעצם לא ניתן להרים נשקים במפה הסיטי מקבלים 125 hp והם מחזיקים בסכין שאותה הם יכולים לזרוק כאשר הסכין פוגעת בטרור היא עושה לו damage כשטרור הורג סיטי הוא מקבל את היכולת לזרוק סכינים גם הוא סקר זה נועד כדי לראות מה אתם מעדיפים: כאשר סיטי זורק סכין הוא יצטרך לפגוע מספר פעמים כדי להרוג טרור כאשר טרור זורק סכין הוא יצטרך לפגוע מספר פעמים כדי להרוג סיטי כאשר סיטי זורק סכין הוא יצטרך לפגוע פעם אחת כדי להרוג טרור כאשר טרור זורק סכין הוא יצטרך לפגוע פעם אחת כדי להרוג סיטי אחר (יש להגיב) כמובן שאם יבחר משהו שלא יפעל טוב בשרת נחליף אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אחר (יש להגיב!) OK אני מעדיף שזה יוריד כמו נשק מה הכוונה ? אם זה פוגע בראש הורג שחקן 100 חיים (סכין אחד לראש בשביל להרוג בן אדם) אם זה פוגע ברגל ובאזור התחתון מוריד 20 חיים (חמש סכינים לרגל בשביל להרוג בן אדם) אם זה פוגע בגוף אזור הבטן מוריד 33.333 חיים (שלוש סכינים לבטן והאזור בשביל להרוג בן אדם) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2017 במאי 8 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות פגיעה אחת של טרור כמה פגיעות של סיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 במאי 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 14 שעות shahar3690 אמר: אחר (יש להגיב!) OK אני מעדיף שזה יוריד כמו נשק מה הכוונה ? אם זה פוגע בראש הורג שחקן 100 חיים (סכין אחד לראש בשביל להרוג בן אדם) אם זה פוגע ברגל ובאזור התחתון מוריד 20 חיים (חמש סכינים לרגל בשביל להרוג בן אדם) אם זה פוגע בגוף אזור הבטן מוריד 33.333 חיים (שלוש סכינים לבטן והאזור בשביל להרוג בן אדם) +1 נשמע יותר הגיוני וגם יותר מאתגר מורי זה אפשרי? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 8 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 2 דקות NadavOhana אמר: +1 נשמע יותר הגיוני וגם יותר מאתגר מורי זה אפשרי? כרגע אני מעדיף להימנע מזה נעשה ניסיון עם אחד האופציות מלמעלה ובמידת הצורך נשנה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 במאי 15 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות זה יתווסף? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 15 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 1 שעה Mega4U אמר: זה יתווסף? כבר נוסף ביומיים הקרובים זה ייכנס לפעילות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו