Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 7 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: SinewyKhan211 תאריך הגשת ההצעה: 7.5.17 הצעה לשרת: (שם השרת) Jailbreak פירוט על ההצעה: אז למי שלא יודע,בגייל הטרור האחרון שנשאר חי אם יש סיטי שנשארים חיים,יש לו אפשרות ל"בקשה אחרונה" או בקיצור "LR". יש לו שם אפשרויות למשחקים,הוא משחק עם הסיטי את המשחקים שהוא רוצה ומי שמנצח בLR מקבל "LR point",אז ההצעה בעצם זה שאני אוכל לראות את הLR points שלי,אפשר לראות את הLR points של מי שבטופ (מי שניצח הכי הרבה) אבל את של עצמך אתה לא יכול לראות מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה טובה מכיוון שאנשים יוכלו לדעת כמה אלאר פוינטס יש להם וכמה הם רחוקים מהטופ. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שחכת להוסיף סקר :( אבל אני בעד עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 7 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות גם אניי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות סקר התווסף, מוזמנים להצביע. תודה על ההצעה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במאי 7 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות פריקו הציע את זה אבל לא עשו עם זה כלום WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 10 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up כרגע הרוב רוצים את זה. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 24 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות מה קורה עם זה? @NadavOhana שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 24 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות זה היה פעם אבל היה עם זה באגים אז החליטו להוריד את את זה לפי מה שזכור לי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 17 דקות Binkeys אמר: זה היה פעם אבל היה עם זה באגים אז החליטו להוריד את את זה לפי מה שזכור לי... בגלל זה.. אבדוק את זה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו