עבור לתוכן

הורסים את יוטיוב?

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול OriMatrif
  • אורי
  • 158
  • 928 הודעות

ראיתי כבר הרבה סרטונים של אנשים שאומרים שיוטיוב הולך להפוך לפלטפורמה לילדים קטנים.

מה אתם חושבים על זה?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 14
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ParaDoX
  • אור
  • 443
  • 1.4k הודעות

יוטיוב עכשיו זה חרא.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Nah
  • 294
  • 548 הודעות
לפני 15 דקות ParaDoX אמר:

יוטיוב עכשיו זה חרא.

אם יוטיוב זה חרא אז למה יש לך ערוץ ''גיימינג'' ביוטיוב על קלאש רויאל?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ParaDoX
  • אור
  • 443
  • 1.4k הודעות
לפני 3 דקות Nah אמר:

אם יוטיוב זה חרא אז למה יש לך ערוץ ''גיימינג'' ביוטיוב על קלאש רויאל?

לול WTF

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Nah
  • 294
  • 548 הודעות
לפני כעת ParaDoX אמר:

לול WTF

אל תכחיש 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shawarma
  • שווארמה
  • 78
  • 631 הודעות

אני אסכם את זה ככה:

יוטיוב מתפתח ולכל ילד יש ערוץ יוטיוב גם אם הוא בן 6.

לצערי, יש אנשים גזענים שיש להם בעיה לראות ערוצים של ילדים קטנים אז הם אומרים את זה...

יוטיוב לא חרא, ההפך הוא ממשיך להתפתח והמון ערוצים נפתחים ביום.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gu4rdian אח בלב
  • אילאי
  • 198
  • 1.8k הודעות
לפני 14 דקות Omri1234 אמר:

לצערי, יש אנשים גזענים שיש להם בעיה לראות ערוצים של ילדים קטנים אז הם אומרים את זה...

אני יכול לדעת מה גזעני בזה שאנשים רואים סדרה של ילדים קטנים?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shawarma
  • שווארמה
  • 78
  • 631 הודעות
לפני 3 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר:

אני יכול לדעת מה גזעני בזה שאנשים רואים סדרה של ילדים קטנים?

אחי, לא הבנתה את מה שאמרתי.

אמרתי שיוטיוב מתפתח וכל ילד פותח ערוץ ביוטיוב וזה מצוין.

אך לצערי יש אנשים שיש להם בעיה עם זה שלכל ילד גם בן 6 יש ערוץ.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול OriMatrif
  • אורי
  • 158
  • 928 הודעות
לפני 16 דקות Omri1234 אמר:

אני אסכם את זה ככה:

יוטיוב מתפתח ולכל ילד יש ערוץ יוטיוב גם אם הוא בן 6.

יוטיוב לא חרא, ההפך הוא ממשיך להתפתח והמון ערוצים נפתחים ביום.

אני לא לזה התכוונתי התכוונתי שיוטיוב הולכים לאפשר פרסומות רק על סרטונים לילדים קטנים בגלל שבארצות הברית לדוגמא מלא חברות גדולות הפסיקו לעבוד עם יוטיוב כי הם לא רוצים שהפרסומת שלהם תיהיה על סרטונים גזעניים,נאצים,פוגעניים וכו.. אז כל קללה קטנה או דיבור לא נכון ועוד... שיהיה בסרטון שלך הוא יכול להמחק או שיסגרו לך את הערוץ 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול OriMatrif
  • אורי
  • 158
  • 928 הודעות
לפני 1 דקה Omri1234 אמר:

אחי, לא הבנתה את מה שאמרתי.

אמרתי שיוטיוב מתפתח וכל ילד פותח ערוץ ביוטיוב וזה מצוין.

אך לצערי יש אנשים שיש להם בעיה עם זה שלכל ילד גם בן 6 יש ערוץ.

ואני אישית שמח עם זה שהקהילה הישראלית ביוטיוב גודלת 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

שני הצדדים צודקים אבל מי שלא יודע יוטיוב לא כולכך איכפת מהאנשים שמעלים שם. למשל עם משנים חוקים מבלי להודיע ליוטיוברים, למשל כל סרטון שאתה מקלל יורד לך כסף ובמקום לקבל '' משכורת '' נורמלית הם מקבלים 7 דולר לסרטון שזה פאקינג עצוב.. ואני לא ידבר על המשוב ועזרה שלהם... זה בכלל לא קיים שם

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול OriMatrif
  • אורי
  • 158
  • 928 הודעות
לפני 8 דקות NadavOhana אמר:

שני הצדדים צודקים אבל מי שלא יודע יוטיוב לא כולכך איכפת מהאנשים שמעלים שם. למשל עם משנים חוקים מבלי להודיע ליוטיוברים, למשל כל סרטון שאתה מקלל יורד לך כסף ובמקום לקבל '' משכורת '' נורמלית הם מקבלים 7 דולר לסרטון שזה פאקינג עצוב.. ואני לא ידבר על המשוב ועזרה שלהם... זה בכלל לא קיים שם

יש אנשים שחיים ממה שהם מקבלים מיוטיוב והם מקבלים טוב אבל לאחרונה מה שיוטיוב עשו הם בקושי מקבלים עשרים דולר על כמה סרטונים ופעם על כמה סרטונים הם היו מקבלים 4000

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shekel-Fucker
  • עומר
  • 75
  • 880 הודעות

כרגע הקהילה הישראלית היום ביוטיוב היא פשוט סרטן, מלאה בילדים קטנים שרואים ערוצים של קליק בייט וגניבת סרטונים, הדוגמה הכי גדולה לכך זה הפאקסושים.

ואנשים שבאמת משקיעים בסרטונים שלהם ומחפשים תוכן ומשקיעים בעריכה מקבלים שום תמיכה ורק בגלל שהם קיללו פעם אחת בסרטון כל הרווח הכספי בסרטון יורד, שזה פשוט בולשיט לדעתי. פעם יוטיוב הייתה פלטפורמה שאנשים יכולים לשתף עם אנשים אחרים את מה שהם אוהבים בסרטונים והיום זה רק איך להרוויח כסף ואיך להעלות סרטונים עם מלא צפיות כדי להרוויח כסף.

יוטיוב צריכים לשנות דחוף את כל החוקים שלהם שנותנים לערוצים מפגרים בלי השקעה לשים כל 2 דקות פרסומת ולהרוויח מלא כסף במקום לערוצים שבאמת משקיעים את רוב הזמן שלהם ביום לסרטונים, אני מאוד מקווה שהם ישנו את זה או שיעלה אתר חדש וכולם יעברו לשם.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול OriMatrif
  • אורי
  • 158
  • 928 הודעות
לפני 3 דקות Shekel-Fucker אמר:

כרגע הקהילה הישראלית היום ביוטיוב היא פשוט סרטן, מלאה בילדים קטנים שרואים ערוצים של קליק בייט וגניבת סרטונים, הדוגמה הכי גדולה לכך זה הפאקסושים.

ואנשים שבאמת משקיעים בסרטונים שלהם ומחפשים תוכן ומשקיעים בעריכה מקבלים שום תמיכה ורק בגלל שהם קיללו פעם אחת בסרטון כל הרווח הכספי בסרטון יורד, שזה פשוט בולשיט לדעתי. פעם יוטיוב הייתה פלטפורמה שאנשים יכולים לשתף עם אנשים אחרים את מה שהם אוהבים בסרטונים והיום זה רק איך להרוויח כסף ואיך להעלות סרטונים עם מלא צפיות כדי להרוויח כסף.

יוטיוב צריכים לשנות דחוף את כל החוקים שלהם שנותנים לערוצים מפגרים בלי השקעה לשים כל 2 דקות פרסומת ולהרוויח מלא כסף במקום לערוצים שבאמת משקיעים את רוב הזמן שלהם ביום לסרטונים, אני מאוד מקווה שהם ישנו את זה או שיעלה אתר חדש וכולם יעברו לשם.

אתה צודק בכל מילה 

אתר חדש בסגנון יוטיוב לא נראה לי שיצא בזמן הקרוב אבל בואו נקווה שכן או שפשוט רובם יעברו לסטרימים ויחפשו פרנטנר טוב ככה הם יקבלו פחות או יותר מה שבאמת מגיע להם

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Yarin
  • Yarin
  • 200
  • 1.3k הודעות
לפני 35 דקות Shekel-Fucker אמר:

צודק לגמרי !

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים