akz 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 6 akz חדש/ה ב־YourGame hilay dadon 0 2 הודעות לפני יותר מ 5 חודשים קיבלתי באן לחודשיים במשתמש אחר עשיתי בעיות בשרת קיללתי אדמינים ויצאתי לא בסדר לא ביקשתי שיורידו לי תבאן באותה תקופה לפני 4-3 חודשים הבאתי משתמש חדש כי הבאתי תישן לאחי, ניסיתי להכנס לקהילה כי שכחתי שאני בבאן והבאן שלי הכפיל את עצמו בכמה פעמים כרגע אני בבאן ל 16 חודשים במקום לחודשיים כשהבאן שלי אמור היה לרדת לפני 3-4 חודשים כבר מישהו יכול לעזור לי לברר ואולי גם להוריד ל תבאן שהיה אמור להגמר ממזמן ? תודה יום טוב D= קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 במאי 6 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @MoriAss @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אני צריך את הסטים איידי של המשתמש שקיבל את הבאן הראשוני (לחודשיים) בשביל לברר את העניין. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
akz 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 6 akz חדש/ה ב־YourGame hilay dadon 0 2 הודעות לפני 5 דקות Forrest Gump אמר: אני צריך את הסטים איידי של המשתמש שקיבל את הבאן הראשוני (לחודשיים) בשביל לברר את העניין. STEAM_0:1:91745881 זה של הראשון אם אתה רוצה גם את של החדש שעכשיו אני נמצא בו תוסיף אותי בו בפרטי כדי לדבר x) http://steamcommunity.com/profiles/76561198342507930/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות מצאתי את הבאנים שלך אני רואה שקיבלת באן לחודשיים שכבר עבר לאחר מכן הוא השתכפל ל4 חודשים שגם הוא עבר נשארו 2 של 8 ו 16 חודשים הם ירדו מקווה שתפתח דף חדש ותוכיח את עצמך תהנה בשרתים! ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.