Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: שחר SteamID: אין צרוך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: סקליין... קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי הוא אדמין תאריך המקרה: 6.5.2017 תיאור המקרה: סקליין מחליט לעשות FK המפה שהייתה jb_tropical_island_v2 אני הייתי בתא A והוא החליט להרוג אותי חוק מספר 27 כשאומרים תא נשק תא בריחה צמוד לסורגים וכו,גם תא נשק או בריחה ראנדומליים חייבים להיות גב. זה תא בריחה רק שיש לילה זה לא תא בריחה רנדומלי... הוכחות תומכות: הערות: הוא הרג עוד כמה והוא מחליט להמציא חוקים אני מאמין שאני לא הראשון שהוא הרג על זה וזה שהוא אדמין לא מזכה אותו מעונש... ועוד אומרים לי שאני ילד בעייתי :( היו בשרת בזמן הזה עוד אדמינים ניקו פייד מאסטר אתם מוזמנים לשאול אותם ודבר חשוב נכנסתי אחרי כמה ראונדים והוא שאל אותי אם אני רוצה VIP על זה ואני אמרתי לא אני רוצה שהוא יקבל סיטי באן והוא לא הביא לי VIP כי יצאתי לעלות את הרואקורד והוא לא קיבל סיטי באן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 5 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @MoriAss @ParaDoX עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני מבקש לא לצטט אותנו אלא אם עברו 24 שעות! תא בריחה רנדומלי = תא בריחה זה לא משנה אם אתה יכול באותו רגע לברוח ממנו או לא הוא עשה בסדר גמור והחוק הזה כן תקף על מצבים כאלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה MoriAss אמר: אני מבקש לא לצטט אותנו אלא אם עברו 24 שעות! תא בריחה רנדומלי = תא בריחה זה לא משנה אם אתה יכול באותו רגע לברוח ממנו או לא הוא עשה בסדר גמור והחוק הזה כן תקף על מצבים כאלה זה לא תא בריחה רנדומלי... זה תא בריחה רק שיש לילה רואים שאתה לא מכיר את המפה אתה מוזמן להיכנס לעשות מלא RR ולראות שיש יום זה לא תא בריחה ושיש לילה זה כן תא בריחה רנדומלי זה שאתה לא יודע מתי התא בריחה הזה היה תא בריחה (כמו בלגו החדשה) אבל יודעים מתי זה תא בריחה (שיש לילה) מה לא ברור עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כרגע התא הזה מוגדר כרנדומלי אז התלונה לא ראלית אבל כן יש פואנטה במה שאתה אומר אני ידבר עם המנהל השני ונראה מה נעשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה MoriAss אמר: כרגע התא הזה מוגדר כרנדומלי אז התלונה לא ראלית אבל כן יש פואנטה במה שאתה אומר אני ידבר עם המנהל השני ונראה מה נעשה אני לא מבין למה אתה מתעקש כול כך שהתא הזה רנדומלי אני מסביר לך שהוא לא. רק שיש לילה הוא הופך לתא בריחה בראוקרד רואים שהיה יום כול כך קשה להביא סיטי באן? עשה FK שיעמוד בתוצאות אני לא רוצה להמשיך בדיון זה כי זה מיותר אם אני הייתי עושה את זה ישר הייתי מקבל סיטי באן ארוך ואת זה שניניו יודעים... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות תא רנדומלי בשבילי הוא תא שפעם הוא יכול להיות רנדומלי ופעם לא מה שמגדיר את התא הזה כרנדומלי בין אם אתה יכול לדעת מתי ובין אם לא אתה מוזמן לכתוב רנדומלי בגוגל ולקרוא את הפירוש כרגע מותר לו להגיד לתא רנדומלי שניתן לזהות להגיד להיות גב אלא אם מנהלי השרת יחליטו אחרת בקרוב אני יעדכן פה מה הוחלט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני מעתיק שיחה שלי ושל מישהו שקרא את התלונה ודיבר איתי והוא יסביר לך תכתוב שהחוק הזה לא נועד למצבים כאל ברור מאוד לדעת מתי אפשר לברוח והחוק של רנדומלי הוא ממש לא למצב הזה וזה לא רנדמולי זה רק בלילה ואם זה בזמן ספציפי זה לא רנדומלי האם יהיה יום או לילה זה רנדומלי אבל לא אם אפשר לברוח זה 100% לילה ואפס אחוז יום עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כנראה שלא הבנת מה שאמרתי החוק לגבי התא הרנדומלי חל פה עד שנגיד אחרת בפעם האחרונה שבדקתי מנהלי השרת קובעים מתי החוקים חלים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו