DonaldDuck 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 5 DonaldDuck משתמש רשום אסף רזניק 15 42 הודעות אני די חושב שכולם פה או רוב המשתמשים ראו את הסדרה קיד וקאט מה הזיכרון שלכם עם הסדרה הזאת? שלי למשל היה שבכל פעם שחזרתי מהבית ספר חיכיתי בקוצר רוח לראות את הסדרה הזאת. האם אתם מתגעגעים לסדרה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 במאי 5 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות wow!!!! אני זוכר את הסדרה הזאת תמיד האיתי צופה בה צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 במאי 5 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אני זוכר שהיה שיר עם סרטון של הסדרה ופשוט הייתי עוצם את העיניים ומתחיל להזיז את הראש מצד לצד כמו מסטול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במאי 5 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות איך אהבתי את זה! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 במאי 5 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות ואוו חח. אני זוכר את זה. מישהו פה זוכר את אווטאר? כל יום שחזרתי מהגן הייתי רואה את הסדרה הזאת (היא הייתה להיט)... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במאי 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 20 דקות Omri1234 אמר: ואוו חח. אני זוכר את זה. מישהו פה זוכר את אווטאר? כל יום שחזרתי מהגן הייתי רואה את הסדרה הזאת (היא הייתה להיט)... כנל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 במאי 5 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות מה שבאמת נוסטלגי ועצוב שלא זוכרים זה code lyoko @one punh קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו