1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות אני מנסה להיכנס לסיאס אבל משום מה זה לא נכנס אני לוחץ סטרט גיים זה מראה שהפרופיל שלי ירוק (במשחק) ואז חוזר לכחול לאחר בערך שלוש שניות. ניסיתי להתקין מחדש את המשחק לעשות ריסט למחשב לצאת ולהיכנס מסטים הכל. אם מישהו יודע איך לפתור זאת מוזמן לפנות אליי ותודה מראש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 במאי 4 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות תבדוק את הtask manager שאין לך שום אפליקצייה בשם hl2.exe או csgo.exe עובדת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות אין . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות מה שכן אחרי שזה קורס זה מראה לאיזה חצי שניה Counter-Strike : Global Offensive - Syncing זה אומר משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לעוד מישהו יש רעיון/פיתרון? אולי מישהו מהמתכנתים?. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני הייתי מוחק את המשחק ומתקין מחדש עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני 3 דקות shahar3690 אמר: אני הייתי מוחק את המשחק ומתקין מחדש תקרא את מה שרשמתי זה בידיוק מה שעשיתי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת kyuubi2 אמר: תקרא את מה שרשמתי זה בידיוק מה שעשיתי... אולי תשאל באתרי פורום כמו fxp אני בטוח שתוך חצי שעה תקבל תשובה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 במאי 4 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות עשיתה go ofline go online? @kyuubi2 צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות יצאתי ונכנסתי מהסטים אז כן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 4 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות אני הייתי זורק את המחשב מהחלון אם זה לא עובד חותכים ורידים @kyuubi2 מקווה שעזרתי <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 4 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות יש פה סרטון שיסביר לך אני חושב שזה הבעיה תעשה בדיוק מה שהוא עושה https://www.youtube.com/watch?v=9CSXD6p-D4c קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 5 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות סידרתי מסתבר שזה sweetfx אפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 במאי 5 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות גם לי היה את זה ומחקתי את ה launch settings וזה הסתדר... Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו