עבור לתוכן

סקליין...

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shahar
  • שחר
  • 1576
  • 5.3k הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: שחר

SteamID: STEAM_1:0:171335183

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: סקליין

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי אבל הוא אדמין

תאריך המקרה: 3.5.2017

תיאור המקרה: היה HNS סקליין היה האדמין בטרור עשינו rtv בראנד שלישי שזה מותר והוא עשה לנו כנסוול וואט :( 

דבר שני אין חוק בחוקים שרשום לעשות כנסל וואט עם עושים rtv בראנד שלישי 

חוקי HNS - http://prntscr.com/f3po55

הוכחות תומכות: @ParaDoX  @Forrest Gump 

הערות:

אבוז.jpg

נערך על ידי shahar3690
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 9
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

תמונת אשכול

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

למקרה הספציפי הזה אני מרשה לסקייליין לענות.

@Skyline

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Skyline
  • טל
  • 325
  • 188 הודעות

אוקיי בלוקאט  אתה צודק טעיתי אני גם בן אדם יש מיקרים אתה צודק ויש לא תלונה מוצדקת לחלוטין בדקתי לפני שבוע בחוקים וריאיתי שיש חוק שאפשר לעשות כנסל וואט אם לא עברו שלוש ראונדים ולא הודיעו לי שהוא ירד השתדל להבא לא לעשות טעויות כאלה 

נ.ב אחרי הסיטי העברתי מפה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shahar
  • שחר
  • 1576
  • 5.3k הודעות
(נערך)

וכן יש לי שאלה 

איך זה שאנחנו (חברי השרת) דיברו איתך במשך 2 ראנדים ואתה לא עשית כלום 

וגם כמה פעמים אתה יכול להשתמש בתירוץ הזה אני רק בן אדם? 

אם כול הכבוד תאמין לי שיש לי ניסיון בשרתי הגייל 1250 שעות (בערך 60 ימים רצוף)

אני מסביר לך ואתה מתעלם ממני וגם מ@Shtoota 

ואתה אומר שאם יש לנו בעיות ללכת לפורום אולי לפחות תגיד סליחה? 

ובגלל המקרה הזה הבאת לשלושה אנשים גאג/מיוט לא מגיע להם סליחה? על מיוט/גאג לא מוצדקים אם לא היית עושה את הטעות הזו שום דבר לא היה קורה 

מקווה שהבנת מה שאני רוצה להגיד (אני לא רושם את זה מכעס אני רושם את זה בשביל שהקהילה תשתפר ולא היה טעיות יותר) 

לילה טוב

הערות המקרים שצירפתי זה המיוטים/הגאגים שסקליין הביא למי שאמר שהוא טעה

וגם העברת מפה כי היה CM לא בקשר לRTV 

וגם עשיתי CM כי כולם לא רצו את המפה הזו יותר כי עשית כנסל וואט בקיצור תראה כמה בלאגן קורה בגלל טעות קטנה אם היית מקשיב כול זה לא היה קורה...

ועוד דבר קטן על דברים משלמים לא כיף לי לקבל על משהו קטן מיוט לשעה או גאג לשעה בגלל הכמות מיוטים/גאגים שיש לי (לכול אחד יש את החסרונות שלו והיתרונות שלו)

בקיצור על טעיות משלמים

EZEZEZ.png

0e827d1b450248c38fdd75b71af661a2.png

נערך על ידי shahar3690
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)

טוב כפי שרואים ברקורד גם אני קשור לתלונה וביקשו ממני להגיב ( אלון ושחר ).

אז אני רק רוצה להוסיף, שלפחות לדעתי התירוץ הזה של אדמינים הם בני אדם וגם הם טועים מיצה את עצמו לפני שלוש תלונות. מהרגע הראשון שכתבו את זה היה ברור שזה יהיה התירוץ הקבוע... אז אף על פי שאני לא מסכים עם הסיבה המטופשת הזו, אני אזרום. אז גם השתקת בגסות כל מי שפתח את הנושא כי הבנת שאתה טועה, וגם הענשת את כל מי שדיבר על זה. אתה אחרי כל אביוז שלך אומר לך תתלונן בפורום בידיע שיגנו עליך פה, אז זה לא עובד ככה. ופעם ראשונה רואים בצורה חלקה את השטויות הבלתי פוסקות שאתה עושה בשרת, וזה רק על קצה המזלג לעומת המציאות. אז עכשיו כשאתה מבין שטעית אתה משתמש בתירוץ העלוב הזה... פשוט מבייש את עצמך. תבין שעשית טעות תבקש סליחה מכל מי שצריך ואל תנסה להצדיק את עצמך עם עוד תירוץ כמו "אחרי הסיטי העברת מפה", ברור שהעברת מפה עשינו RTV אתה עשית CM מה ציפית שיקרה... אני מצפה לפחות ממך ללכת ולהתנצל בפני בפני רייז ובפני ברק שנענשו על הטעויות שלך ( לא שאני מבין למה הם 5 ואני 15 ). באופן פומבי בשרת או בפורום בפני שאר השרת שהיה צריך לסבול בגללך, ובגלל הטעויות שלך. ועכשיו פניה קצת שונה, אני חלילה לא רוצה להלבין את פניך ברבים בפורום פומבי, אבל יש לך הסבר למה כש"פרשת" ( למרות שידוע שלא ) כולם היו שמחים ואפילו אתה צחקת על זה שלא אהבו ( ואוהבים ) אותך בתור אדמין. ועכשיו כשחזרת, רוב השרת לא קיבל את זה בכזאת אהדה. 

אני אתן דוגמא: כשקיובי נכנס לשרת אנשים שמחים כי וואלה נכנס חבר, כשמיסטר נכנס אנשים שמחים כי הוא זורם עם כולם, כשדפבון נכנס גם אנשים סבבה כי הוא כמו חבר שנכנס לשרת. אבל כשאתה נכנס התגובות הם תמיד:" אוף שוב הוא נכנס", "בואו נעבור כולם לפאן" וכולי וכולי... אז חוץ מזה שאנחנו מתים מקנאה מזה שיש לך גישות או בגלל האישיות המדהימה שלך, או הידע הנרחב שלך בתחומים הלשוניים, יש לך עוד סיבה? כי אני מחפש כבר הרבה זמן ולא מוצא. המנהלים שלך רוצים שתרד, השחקנים רוצים שתרד. אז אולי שחקנים מפחדים להגיד את זה כי אתה תשתיק אותם כמו את כולם. אבל מה אכפת לי, אתה כבר הענשת אותי אין ספור פעמים מסיבות מטופשות. אני לא מפחד להענש שוב, בסופו של דבר אותם שחקנים שמפחדים לצאת נגדך או שסתם לא רוצים שתחפש אותם כמו שאתה עושה לשחר יצטרפו ויגידו את מה שיש להם להגיד, ועד אז אני אומר את זה בשמם.

לילה טוב.

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shahar
  • שחר
  • 1576
  • 5.3k הודעות

התלונות הזו לא תיסגר עד שמישהו יחליט להגיב/לא לסנן (הנהלת הגייל) 

כולנו יודעים שאתם רואים את התגובה הזו אז למה לסנן? קשה לענות? זה עולה כסף?

אולי חמש דקות מהחיים שלכם 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Skyline
  • טל
  • 325
  • 188 הודעות

טוב שטוטה קראתי הכל וחלק נכונים וחלק לא גם אתה לא טלית שכולה תכלת כן אני מודה ומיתנצל על כך עשיתי טעות אני מודה בא ועומד על שלי אבל לירשום אלי כמו שרשמתה עכשיו זה ממש לא יפה וזה פגע בי מאוד כשאני באתי ושאלתי אם מישהו רוצה ליפתוח דף חדש מי הראשון שקפץ ואמר ממש לא והסית את כולם (זה היתה אתה כן אתה) ואם אתה כל מקנא בזה שיש לי גישות ואני אדמין אולי תנסה רק תנסה לשנות היתנהגות ואולי גם אתה תוכל להיות אדמין בגייל כמו שתמיד רציתה ותאמין לי אתה יכול לומר לי הכל וגם דברים לא טובים תאמין לי אני יקשיב אבל בצורה יפה ולא לצאת אלי בפומבי וישר ליצעוק בשרת כשאני ניכנס המטרה שלי זה לעשות כיף לא להפך ואני מודה גם היתנהגיות שלי לא בסדר ותאמין לי אני מנסה להישתפר להיות כמה שיותר טוב אם אתה לא מאמין תישאל את המנהלים שלי ואם תנסה פחות להציק לי תאמין לי שתיראה גם את הצד הטוב שלי לא רק את הצד שאני כל הזמן מעניש אותך כי תאמין לי אני מנסה להיתחבר לילדים בשרת ולהראות להם שאני לא רק מחלק עונשים שאני גם עושה כיף ובחלק הצלחתי לדוגמה מגה פור יו תאמין לי פעם היה לי הרבה סיכסוכים איתו ופתחתי איתו דף חדש תאמין לי עכשיו אני נהנה לשחק איתו בקיצור מה שאני בא להגיד זה שתנסה רק תנסה לא להיתגרות בי או להציק לי ואל תנסה להיתחכם תאמין לי יהיה יותר כיף לשנינו ונהנה מכל רגע 

שהיה לך שבוע טוב ולילה טוב

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 22 דקות Skyline אמר:

טוב שטוטה קראתי הכל וחלק נכונים וחלק לא גם אתה לא טלית שכולה תכלת כן אני מודה ומיתנצל על כך עשיתי טעות אני מודה בא ועומד על שלי אבל לירשום אלי כמו שרשמתה עכשיו זה ממש לא יפה וזה פגע בי מאוד כשאני באתי ושאלתי אם מישהו רוצה ליפתוח דף חדש מי הראשון שקפץ ואמר ממש לא והסית את כולם (זה היתה אתה כן אתה) ואם אתה כל מקנא בזה שיש לי גישות ואני אדמין אולי תנסה רק תנסה לשנות היתנהגות ואולי גם אתה תוכל להיות אדמין בגייל כמו שתמיד רציתה ותאמין לי אתה יכול לומר לי הכל וגם דברים לא טובים תאמין לי אני יקשיב אבל בצורה יפה ולא לצאת אלי בפומבי וישר ליצעוק בשרת כשאני ניכנס המטרה שלי זה לעשות כיף לא להפך ואני מודה גם היתנהגיות שלי לא בסדר ותאמין לי אני מנסה להישתפר להיות כמה שיותר טוב אם אתה לא מאמין תישאל את המנהלים שלי ואם תנסה פחות להציק לי תאמין לי שתיראה גם את הצד הטוב שלי לא רק את הצד שאני כל הזמן מעניש אותך כי תאמין לי אני מנסה להיתחבר לילדים בשרת ולהראות להם שאני לא רק מחלק עונשים שאני גם עושה כיף ובחלק הצלחתי לדוגמה מגה פור יו תאמין לי פעם היה לי הרבה סיכסוכים איתו ופתחתי איתו דף חדש תאמין לי עכשיו אני נהנה לשחק איתו בקיצור מה שאני בא להגיד זה שתנסה רק תנסה לא להיתגרות בי או להציק לי ואל תנסה להיתחכם תאמין לי יהיה יותר כיף לשנינו ונהנה מכל רגע 

שהיה לך שבוע טוב ולילה טוב

א. היית מתקן כמה טעויות אבל יש יותר מדי...

ב. אתה הצעת דף חדש, בפועל - כלום

ג. אל תעביר נושא

ד. אתה לא הבנת אותי נכון. אני ממש לא מעוניין להיות אדמין בגייל ואני לא באמת התכוונתי לזה שאני מקנא בגישות שלך ( ahm הבנת הנקרא ahm ) אם היית טורח לקרוא ולהבין את מה שכתבתי לא היית כותב את זה.

שורה תחתונה - אתה מעביר נושא, יש לך בעיה בהבנה בסיסית, ואין לי שום סיבה להמשיך את הדיון המטופש הזה כשרק צד אחד מבין את השני. התלונה של בלוקאט תגיב אליו, אולי הוא יצליח להבין אותך - כי אני כבר לא יכול עוד לנסות.

שמונה שורות - 0 פסיקים, 0 נקודות. ומליון ואחת י' שלא במקום.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

קודם כל אני אפנה אל טל; אני מסכים עם שטוטה, אי אפשר להמשיך להשתמש בתירוץ הזה כל פעם כשעושים טעות, זה יפה מאוד ומוערך שאתה מבין את הטעות ומצטער עליה אבל זה כבר הגיע למצב שזה לא מספיק כי מה שצריך לקרות במצב הנוכחי שלך זה שלא יהיו טעויות. בכלל.

שטוטה, אני מבין שאתה רוצה להביע את הדעה שלך לגבי טל ויש בדעה שלך הרבה אמת וצדק ואני יודע שזה בא ממקום בו אתה רוצה לשפר את השרת, אבל יכלת לעשות את זה בדרך יותר רגישה בלי התגרויות בנוגע לכתיבה שלו כי אין לזה שום קשר ומשמעות לתלונה ו\או להתנהלות של טל.

אני משאיר את התלונה הזאת פתוחה כי אני כן רוצה לראות את הדיון הזה, אבל הוא חייב להתקיים ללא שום צורת התגרות\העלבה כלפי מישהו אחר. אני מבקש שרק מי שקשור לתלונה יגיב פה (כמו מי שקיבל את המיוטים) ואני רוצה לראות תשובה הגיונית ומספקת ממנהלי הג'ייל כלפי התלונה וכלפי טל.

@MoriAss 

@ParaDoX

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

אוקי אני יתחיל בפנייה אליך shtoota 

קראתי את כל התגובות ואתם צודקים התלונה אכן מוצדקת, אבל אפילו שהוא אומר לך שהוא מבין את הבעיה בו וינסה להשתפר אתה ממשיך להיכנס בו

זה שאתה מכניס את המילים המגעילות שלך מאחורי משפטים יפים לא הופך את זה למכבד

זה נראה לך הגיוני שתבוא לתלונה ותרד על אדמין על זה שלא אוהבים אותו ותנסה להיכנס בו כמה שיותר?

זאת הפעם האחרונה שאני יסבול את זה ממך בתלונה גם אם היא מוצדקת - יש דרכים להגיד מה שאתה רוצה

shahar - מצטער על המענה האיטי פשוט לא היה לי הרבה זמן פנוי מאז פתיחת התלונה

וskyline תשתדל להיות יותר חברותי בשרת ולפעול יותר לדעת השחקנים

אחרי הכל השרת הוא של כולם והם שם כדי להנות 

ותלמד להקשיב לשחקנים בשרת גם אם הם אומרים לך שאתה טועה

לגבי שאר המעורבים

במקרים דומים אנא פנו לאדמין ותגידו לו במה הוא טעה ומה הוא יכול לשפר לפני שאתם מנסים ישר "להיכנס" בו בפורום

במקרה והוא לא מקשיב לכם זה יעבור לטיפול של מנהלי השרת

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים