Yarin 200 פורסם 2017 במאי 5 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות פגעתי באנשים יותר מדי בקומפ וקיבלתי באן לשבוע , אחרי שלא התחלתי קומפ חודששששש!!!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AngelCSGO 4 פורסם 2017 במאי 5 AngelCSGO חדש/ה ב־YourGame Meitar 4 25 הודעות VAC Ban חח סתם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 5 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות לפני 1 דקה AngelCSGO אמר: VAC Ban חח סתם מה סתם זה באמת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AngelCSGO 4 פורסם 2017 במאי 5 AngelCSGO חדש/ה ב־YourGame Meitar 4 25 הודעות בטח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 פורסם 2017 במאי 5 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות פירקתי ת'מחשב כי כולו היה בלאגים ואז הוא קרס , הצלחתי לחזור למשחק בעשר שניות האחרונות אבל הייתי צריך ללכת לאכול שניצל , אז ריססתי את כל הטים עם נגב . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1AIMBOT I ON 10 פורסם 2017 במאי 5 1AIMBOT I ON YourGame Beginner 10 51 הודעות שיחקתי עם מורי @MoriAss קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 במאי 5 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות יריתי הרבה בטים וקיבלתי אזהרה אחרונה לבאן לשבוע זרקתי דיקויי כל הטים שלי עלה עליו וקיבלתי באן לשבוע WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 במאי 6 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני ב-5/4/2017 ב 15:41 i love pancakes אמר: אמרו לי שאם אני מוריד hp לטימייט אני מקבל באן הייתי עם awp יריתי על מישהו במיד וטימייט שלי נכנס עם הראש שלו לכוונת ואז הרגתי את שניהם וקיבלתי באן לשבוע 2 במחיר של 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 במאי 6 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות השתנתי על העכבר הוא יצא משליטה ירה בכל הטים שלי ובאן לשבוע השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 במאי 6 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות יותר מדי התאבדויות בvertigo.... מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו