WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 3 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מהי הסיבה הכי מפגרת שקיבלתם עליה באן ב MM? אני הרגתי שתי TEAMMATES בצחוק ואז בסוף המשחק עשיתי סמוק מהצד שני של המפה והסמוק פגע בטים מייט וקיבלתי באן לשבוע :( דיון מהנה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 במאי 3 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות נתתי קיק לציטר.. שהיה איתי וקיבלתי באן לשבוע "יותר מדי קיקים". RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 במאי 3 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות נתתי קיק לעצמי וחטפתי באן לשבוע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 במאי 4 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות קיבלתי את האזהרה שאם אני פוגע בteammates אני יקבל kick זרקתי flash פגע בו בדרך וקיבלתי באן ליום לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני וחבר שלי חסמנו את לוג (בדאסט) אני בכניסה או ביציאה וכול שאר הטים בפנים וזרקתי מולטר #באןלשבוע סקור -3 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
perry a platypus 44 פורסם 2017 במאי 4 perry a platypus YourGame Beginner אריאל 44 130 הודעות זרקתי דיקוי ולפני שהוא התפוצץ חבר קבוצה עבר מעליו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 במאי 4 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות אמרו לי שאם אני מוריד hp לטימייט אני מקבל באן הייתי עם awp יריתי על מישהו במיד וטימייט שלי נכנס עם הראש שלו לכוונת ואז הרגתי את שניהם וקיבלתי באן לשבוע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במאי 4 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות יותר מדי התאבדויות חחחחחח אני וחבר שלי אמרנו לקבוצה לקנות דיקוי הם זרקו ואז זרקתי על עצמי נייד זה הוריד אותי ל2 hp בערך ואז עלינו לשחקנים האחרים על הדיקוי והם קיבלו באנים חחחחחחחחחח My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 במאי 4 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 57 דקות Sp Ne0n אמר: יותר מדי התאבדויות חחחחחח אני וחבר שלי אמרנו לקבוצה לקנות דיקוי הם זרקו ואז זרקתי על עצמי נייד זה הוריד אותי ל2 hp בערך ואז עלינו לשחקנים האחרים על הדיקוי והם קיבלו באנים חחחחחחחחחח אז אתה קיבלת באן או חברים שלך? לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 במאי 4 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 44 דקות MetalHead אמר: אז אתה קיבלת באן או חברים שלך? כולם My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 פורסם 2017 במאי 5 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות לא עשיתי כלום, אבל הייתי קצת נוב אז נתנו לי קיק וקיבלתי על זה באן לשבוע! ומה שעוד יותר מרתיח אותי זה שאם לא היו נותנים לקיק הייתי עולה לגולד נובה מכיוון שהייתי ברצף ניצחונות ענק... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במאי 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות זרקתי דיקוי ומורי עמד עליו מפה לשם באן לשבוע Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 5 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני כעת Bumps אמר: זרקתי דיקוי ומורי עמד עליו מפה לשם באן לשבוע ^__^ אתה נוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 5 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות חברים אמרו לי לזרוק fire ואז הם עלו עליו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 במאי 5 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות זרקתי דיכוי ואז כל אלו שהיו איתו עלו עליו עד שהתפוצץ . מפה לשם אז קיהלתי באן לשבוע. בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו