Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 במאי 2 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות אחלה קלאץ' קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 2 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות Thats mah boii קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 במאי 2 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות הקיצר אחי אחלה ACE צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 2 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 44 דקות Tez אמר: לא הבנתי את החלק שבו כבר היית 1V1 סבבה בדקת את האיזור,אבל למה הסתכנת בזה שיכול להיות ונגמר לך הזמן כמעט,וידעת שהאחרון היה LOW והעדפת לצוד אותו ולא להטמין ולחכות שיבוא. האמת שלא ידעתי, הייתי בטוח שהשחקן שהיה לו איץ פי זה השחקן שהרגתי שפרצתי תסמוק.סרקתי את האזור כי שמעתי אותו קופץ למיד וחשבתי שהוא הגיע לראמפ כבר וציפיתי לראות אותו וידעתי בדיוק מה לעשות וכמה זמן נשאר לי להתמין "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
perry a platypus 44 פורסם 2017 במאי 3 perry a platypus YourGame Beginner אריאל 44 130 הודעות BOT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 פורסם 2017 במאי 3 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות נייס , איזה ראנק אתה ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 3 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 7 שעות OsherB אמר: נייס , איזה ראנק אתה ? LEM הייתי אבל פרשתי מקומפים ? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 3 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 7 שעות perry a platypus אמר: BOT אתה קונה כל ראונד אס אמ גי בלי ארמור ונידים ודיגל ומרסס את הריצפה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו