Shawarma 78 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 2 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות מישהו יכול לשלוח לי סרטון ביוטיוב של מדריך איך להוריד תוכנת צילום למחשב עם איכות טובה שמצלמת בתוך משחקים בחינם? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 במאי 2 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אני ממליץ לך להשתמש ב OBS אפשר לצלם וגם להסטרים על זה למדתי לבד להשתמש אבל מצאתי לך מדריך https://www.youtube.com/watch?v=Zk3_vtDfln8 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 2 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות תודה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shawarma 78 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 2 Shawarma YourGame Corporal שווארמה 78 631 הודעות (נערך) אפשר לנעול. תודה רבה! ממש עזרתה לי! נערך 2017 במאי 2 על ידי Omri1234 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 2 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות אתה יכול גם לצלם דרך ה כונסול של המשחק יש לזה אשכול שיסביר לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו