Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 1.5.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: לאפשר לשים שירים בגייל בHNS גם בלי וואט מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: הרבה אוהבים לשמוע שירים :) (לא יודע מה לכתוב) קישור לפלאגין (במידה ויש): לא צריך הערות: אם עושים וואט שירים הסיטי עושים 2 וזה מוריד מלא אחוזים לדוגמה 18 טרור 6 סיטי אם כול הסיטי עושים 2 אז יצא פחות מ80 אחוז עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 1 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @ParaDoX עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 במאי 1 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות דבר כזה לא יכול להתקבל מכיוון ששחקנים יכולים לסבול מזה, אתה לא יכול להגיד "הרבה אוהבים שירים" ולצפות שמישהו באמת יסכים לדבר כזה. שחקנים ישימו שירים בלי סוף בשרת כשאין אדמין ללא ווט וזה יצור בלאגן. לעומת זאת, אפשר להוציא פקודה חדשה כמו musichns/ וכשאדמין יעשה את הפקודה זה יצור Vote ללא אפשרות ל-CTs להצביע. נראה מה המנהלי שרת יגידו @MoriAss @ParaDoX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במאי 1 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 2 שעות shahar3690 אמר: שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 1.5.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: לאפשר לשים שירים בגייל בHNS גם בלי וואט מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: הרבה אוהבים לשמוע שירים :) (לא יודע מה לכתוב) קישור לפלאגין (במידה ויש): לא צריך הערות: אם עושים וואט שירים הסיטי עושים 2 וזה מוריד מלא אחוזים לדוגמה 18 טרור 6 סיטי אם כול הסיטי עושים 2 אז יצא פחות מ80 אחוז יוצא 66% קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 במאי 1 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות היי שחר, כפי שאמרתי לך שירים יוצרים בלאגנים רבים בזמן ה-HNS. נכון שיש אנשים שאוהבים לשמוע שירים... אבל תתחשב באילו שלא אוהבים, אם אתה רוצה לשמוע שירים תפתח יוטיוב ותשים איזה שיר שבא לך. בזמן ה-HNS יש הרבה אנשים שפשוט אוהבים לדבר מבלי שירים... בנוסף, בזמן ה-HNS האדמין צריך להגיד חוקים וכו... כמו T קמפר סלי או שהוא מנסה לעשות סדר או מטפל בפריקיל (אם מישהו הרג T לפני 19:00). בכל אופן, השירים יקשו או אפילו ימנעו את עבודתו של האדמין וכמו שאמרתי יהיה בלאגן. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במאי 1 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 45 דקות ParaDoX אמר: היי שחר, כפי שאמרתי לך שירים יוצרים בלאגנים רבים בזמן ה-HNS. נכון שיש אנשים שאוהבים לשמוע שירים... אבל תתחשב באילו שלא אוהבים, אם אתה רוצה לשמוע שירים תפתח יוטיוב ותשים איזה שיר שבא לך. בזמן ה-HNS יש הרבה אנשים שפשוט אוהבים לדבר מבלי שירים... בנוסף, בזמן ה-HNS האדמין צריך להגיד חוקים וכו... כמו T קמפר סלי או שהוא מנסה לעשות סדר או מטפל בפריקיל (אם מישהו הרג T לפני 19:00). בכל אופן, השירים יקשו או אפילו ימנעו את עבודתו של האדמין וכמו שאמרתי יהיה בלאגן. לכן הצעה זו לא תתקבל. אי אפשר להשתחרר קצת גייל צריך להיות ליטרלי כמו כלא? (אם אדמין רוצה להגיד משהו הוא יכול לשים מיוט T ולהגיד) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 1 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני לא מוכן לדבר כזה מה שאני כן מוכן לעשות זה אולי להוסיף פלאגין של רדיו ובאמצע איוונט להפעיל אותו ככה שמי שרוצה יוכל לעצור את השירים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 1 שעה MoriAss אמר: אני לא מוכן לדבר כזה מה שאני כן מוכן לעשות זה אולי להוסיף פלאגין של רדיו ובאמצע איוונט להפעיל אותו ככה שמי שרוצה יוכל לעצור את השירים זה רעיון ממש ממש טוב כמו שהיה בסארף פעם פעם פעם אבל רק הערה, בסארף היה שירים לא מהתקופה אז רציתי לדעת אם אפשר לתכנת את השירים שברדיו לשירים בעברית ו/או יותר עדכניים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
W0r$tPlay3r 10 פורסם 2017 במאי 1 W0r$tPlay3r YourGame Beginner אושר 10 83 הודעות לפני 17 דקות MoriAss אמר: אני לא מוכן לדבר כזה מה שאני כן מוכן לעשות זה אולי להוסיף פלאגין של רדיו ובאמצע איוונט להפעיל אותו ככה שמי שרוצה יוכל לעצור את השירים רעיון מצוין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במאי 1 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 1 שעה Binkeys אמר: זה רעיון ממש ממש טוב כמו שהיה בסארף פעם פעם פעם אבל רק הערה, בסארף היה שירים לא מהתקופה אז רציתי לדעת אם אפשר לתכנת את השירים שברדיו לשירים בעברית ו/או יותר עדכניים בבקשה לא בעברית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 במאי 1 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 6 שעות Forrest Gump אמר: דבר כזה לא יכול להתקבל מכיוון ששחקנים יכולים לסבול מזה, אתה לא יכול להגיד "הרבה אוהבים שירים" ולצפות שמישהו באמת יסכים לדבר כזה. שחקנים ישימו שירים בלי סוף בשרת כשאין אדמין ללא ווט וזה יצור בלאגן. לעומת זאת, אפשר להוציא פקודה חדשה כמו musichns/ וכשאדמין יעשה את הפקודה זה יצור Vote ללא אפשרות ל-CTs להצביע. נראה מה המנהלי שרת יגידו @MoriAss @ParaDoX דבר ראשון אתה מלך דבר שני אני חושב שצריך לציין לא לכולם יש אותו סגנון מוזיקה נגיד אחד אוהב מזרחית ואחד פופ וזה מציק לשמוע שיר שאתה לא אוהב בגלל שאתה לא יכול לבחור ואני לא מבין אתה רוצה שירים אתה יכול לשים לעצמך ביוטיוב השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 במאי 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 5 שעות Usopp אמר: בבקשה לא בעברית אתה לא אוהב סטטיק ובן אל תבורוש? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 במאי 1 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 3 דקות Binkeys אמר: אתה לא אוהב סטטיק ובן אל תבורוש? חה חה חה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו