lironre7 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 באוקטובר 19 lironre7 משתמש רשום 10 8 הודעות אני מעוניין להיות אדמין יש בי את הכל בשביל להיות אדמין מצויין אני בן 15 מיק טוב מאוד תתיגו את מנהל הזומבים או משהו תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2015 באוקטובר 19 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות בקלאבים יש לך אשקול דרושים אתה מוזמן להגיש שם! בהצלחה! - - - מעודכן- - - בקלאבים יש לך אשקול דרושים אתה מוזמן להגיש שם! בהצלחה! via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Vrax 10 פורסם 2015 באוקטובר 21 Vrax חדש/ה ב־YourGame 10 48 הודעות בקלאבים יש לך אשקול דרושים אתה מוזמן להגיש שם! בהצלחה! - - - מעודכן- - - בקלאבים יש לך אשקול דרושים אתה מוזמן להגיש שם! בהצלחה! אשכול* - - - מעודכן- - - בקלאבים יש לך אשקול דרושים אתה מוזמן להגיש שם! בהצלחה! - - - מעודכן- - - בקלאבים יש לך אשקול דרושים אתה מוזמן להגיש שם! בהצלחה! אשכול* אנ׳לא שר על מאני אנ׳לא שר על אייס אני Youtube Chanel https://www.youtube.com/channel/UCvmSza0XqCt63aOKPIR4pYA Rank: LEM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2015 באוקטובר 21 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות סליחה על הטעות via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו