sNoRLaX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 30 sNoRLaX חדש/ה ב־YourGame יואב 0 4 הודעות אתם נועלים את השרתים גם ביום הזיכרון???? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 באפריל 30 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות היי, השרתים לא ננעלים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sNoRLaX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 30 sNoRLaX חדש/ה ב־YourGame יואב 0 4 הודעות למה לא? לא נראה לכם שצריך לכבד ביום הזה וכן לנעול ולתת כבוד? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 30 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני 43 דקות sNoRLaX אמר: למה לא? לא נראה לכם שצריך לכבד ביום הזה וכן לנעול ולתת כבוד? אתה לא יכול לנעול את השרתים הכבוד נתן באמצעות העמידה בספירה אבל אתה לא יכול להחליט לכל האנשים לא לשחק בשרתים למרות שאני מסכים אבל עדיין צריך להתחשב באחרים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 באפריל 30 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות (נערך) לפני 48 דקות sNoRLaX אמר: למה לא? לא נראה לכם שצריך לכבד ביום הזה וכן לנעול ולתת כבוד? אחי יש אנשים שלא אכפת להם ומשחקים ועם אתה רוצה לכבד זה לא קשור עם אחרים ישחקו או לא זה משנה מה אתה עושה ועם לסגול אותם זה החלטה של ההנהלה הגבוהה נערך 2017 באפריל 30 על ידי T0T #IDF Power השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 באפריל 30 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות שלום אנחנו לא נועלים את השרתים ביום הזיכרון כמו שהם לא ננעלים באף יום לאומי או דתי אחר בשנה (בעצם - ONLINE כל הזמן). בנוסף, גם אתה וגם אני לא יכולים להחליט למישהו איך הוא זוכר ומכבד את הנופלים, ובטח שאנחנו לא יכולים לכפות על אנשים לעשות או לא לעשות משהו ביום הזה. במקום לשפוט ולכפות על אחרים דברים תראה איך אתה בעצמך מכבד את היום הזה בדרך שתטיב איתך ותראה איך אתה תורם במהלך חייך לחברה ולמדינה ואני בטוח שתמצא דרכים לעשות את זה שהן לא בכפייה. האמנם, בימים כאלה הצוות לא מחוייב להיות בשרתים ולכן אם יהיה אנשים שיעשו בעיות בזמן הזה שאין צוות - העונש שלהם יהיה חמור פי כמה וכמה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 באפריל 30 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 3 דקות gilronen אמר: שלום אנחנו לא נועלים את השרתים ביום הזיכרון כמו שהם לא ננעלים באף יום לאומי או דתי אחר בשנה (בעצם - ONLINE כל הזמן). בנוסף, גם אתה וגם אני לא יכולים להחליט למישהו איך הוא זוכר ומכבד את הנופלים, ובטח שאנחנו לא יכולים לכפות על אנשים לעשות או לא לעשות משהו ביום הזה. במקום לשפוט ולכפות על אחרים דברים תראה איך אתה בעצמך מכבד את היום הזה בדרך שתטיב איתך ותראה איך אתה תורם במהלך חייך לחברה ולמדינה ואני בטוח שתמצא דרכים לעשות את זה שהן לא בכפייה. האמנם, בימים כאלה הצוות לא מחוייב להיות בשרתים ולכן אם יהיה אנשים שיעשו בעיות בזמן הזה שאין צוות - העונש שלהם יהיה חמור פי כמה וכמה. כל מילה בסלע!!! השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sNoRLaX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 30 sNoRLaX חדש/ה ב־YourGame יואב 0 4 הודעות לפני 1 שעה gilronen אמר: שלום אנחנו לא נועלים את השרתים ביום הזיכרון כמו שהם לא ננעלים באף יום לאומי או דתי אחר בשנה (בעצם - ONLINE כל הזמן). בנוסף, גם אתה וגם אני לא יכולים להחליט למישהו איך הוא זוכר ומכבד את הנופלים, ובטח שאנחנו לא יכולים לכפות על אנשים לעשות או לא לעשות משהו ביום הזה. במקום לשפוט ולכפות על אחרים דברים תראה איך אתה בעצמך מכבד את היום הזה בדרך שתטיב איתך ותראה איך אתה תורם במהלך חייך לחברה ולמדינה ואני בטוח שתמצא דרכים לעשות את זה שהן לא בכפייה. האמנם, בימים כאלה הצוות לא מחוייב להיות בשרתים ולכן אם יהיה אנשים שיעשו בעיות בזמן הזה שאין צוות - העונש שלהם יהיה חמור פי כמה וכמה. בסופו של דבר זו קהילה שלך ואתה מחליט האם לנעול את השרתים או לא. זה נראה כאילו אתה בוחר שלא בכדי לשמור על ממוצע שחקנים. זה מבייש את שם הקהילה ויותר גרוע את שמך! קהילה שלך? החלטה שלך! החלטה בלעדית שלך! לנעול את השרתים שלך זה לא כפיה על השחקנים שלא לשחק. אתה מכבד את היום הזה ומחליט לנעול את השרתים שלך. אתה לא כופה על אף אחד שופ דבר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sNoRLaX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 30 sNoRLaX חדש/ה ב־YourGame יואב 0 4 הודעות לפני 1 שעה T0T #IDF Power אמר: כל מילה בסלע!!! אתה בתור אחד שבשם שלו רשום IDF הייתי מצפה ממך להגיב אחרת, אתה מבייש את עצמך גם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 באפריל 30 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות לפני 33 דקות sNoRLaX אמר: בסופו של דבר זו קהילה שלך ואתה מחליט האם לנעול את השרתים או לא. זה נראה כאילו אתה בוחר שלא בכדי לשמור על ממוצע שחקנים. זה מבייש את שם הקהילה ויותר גרוע את שמך! קהילה שלך? החלטה שלך! החלטה בלעדית שלך! לנעול את השרתים שלך זה לא כפיה על השחקנים שלא לשחק. אתה מכבד את היום הזה ומחליט לנעול את השרתים שלך. אתה לא כופה על אף אחד שופ דבר. מה שאתה עושה פה כבר זה הוצאת דיבה. אני מכבד את היום הזה מאוד בתור ישראלי גאה ולוחם ומפקד ועדיין משרת את המדינה לפחות עוד חודש בשנה במילואים. אם היית מכיר אותי או את הקהילה מספיק טוב היית יודע שמה שאתה אומר זה שטויות במיץ עגבניות. כן אתה צודק, אני יכולתי להחליט שאני סוגר את הכל אבל אני גם יכולתי להחליט שלא, יכולתי גם לסגור הכל בשבתות חגים ומועדים אחרים ויכולתי גם לדרוש בכניסה לשרתים מכל מי שרוצה להכנס שיוכיח שעבר ברית מילה ובר מצווה והחלטתי לא לעשות זאת כי אנחנו חיים במדינה חופשית ואני לא מעוניין לכפות את הדעה שלי על אנשים אחרים, ובניגוד להרבה ארגונים כאלו ואחרים, אני עושה את זה בצורה גורפת ולא איפה שנוח לי. לא יודע מה עשית בצבא ואם עשית בכלל אבל לבוא ולהשמיץ אנשים בלי שום בסיס לא יקדם אותך לשום מקום. אז במקום לשפוט ולהתעסק כל הזמן בצלחת של אחרים, תראה גם אתה איפה אתה בעצמך יכול לשפר ולהשתפר, לפי שעת התגובה שלך לא נראה שהלכת לחזק את המשפחות השכולות בטקס היישובי אלא ישבת פה וריעננת את האשכול באתר, ובדיוק בשביל זה הוא קיים יכול להיות שזו גם דרך שלך להתמודד ואני מכבד גם את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו