Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 29 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 19.4.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: המוד שלסיטי יש 250/150/200/175/225 חיים (בלי נשקים) וטרור יש 100 חיים (בלי נשקים) וגייל רגיל רק עם נייף מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אללה מוד יכול לשפר את השרת ולהביא שחקנים חדשים קישור לפלאגין (במידה ויש): אני לא מוצא אני יביא מחר הערות: @MoriAss @Dark עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 29 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אתה מתכוון למוד שהסיטי יכולים לזרוק סכינים? וחמוד זה ששמת 2 לא כדי להקטין את זה הורדתי לך אחד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 באפריל 29 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות CK קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 29 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 9 שעות MoriAss אמר: אתה מתכוון למוד שהסיטי יכולים לזרוק סכינים? וחמוד זה ששמת 2 לא כדי להקטין את זה הורדתי לך אחד לא מה שאתה מדבר עליו זה חרא מוד, הוא מדבר על מוד שכולם פשוט עם סכין רגילה ולסיטי יש יותר חיים כדי שיהיה להם יתרון. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 4 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות UP עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 במאי 4 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אנחנו כרגע עובדים על מוד דומה ואולי אפילו יותר כיף נעדכן בקרוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 במאי 5 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני ב-4.5.2017 ב 18:51 MoriAss אמר: אנחנו כרגע עובדים על מוד דומה ואולי אפילו יותר כיף נעדכן בקרוב אם זה זה שזורקים סכינים בבקשה אל תעשו את זה !!!! נערך 2017 במאי 5 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו