Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות שם מגיש ההצעה:ערן תאריך הגשת ההצעה:28/4 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה:/kme ואז אתה רואה כמה backstab יש לך אם אתה לא ב ktop מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:בגלל שזה עוזר לאנשים שלא ב ktop ורוצים לדעת כמה יש להם backstab ואני חושב שזה באמת עוזר ומלא אנשים ירצו את זה קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באפריל 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות זה אפשרי אבל אסור להביא נייף יכולים לסגור את השרת בגלל זה :( עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 27 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לא משהו חשוב אבל אפשר להוסיף אם יש זמן פנוי Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות @Bumps אני חושב שכן וגם כול מי שעשה בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 באפריל 28 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 9 שעות shahar3690 אמר: זה אפשרי אבל אסור להביא נייף יכולים לסגור את השרת בגלל זה :( ... עברית שפה קשה.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו