Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות שם מגיש ההצעה:ערן תאריך הגשת ההצעה:28/4 הצעה לשרת: (שם השרת)jail פירוט על ההצעה: הפקודה !Medic שכותב ב chat לכולם כמה HP אתה ואז ה CT יכולים לקחת אותך ל medic וככה שלא ישקרו ומי שבאמת צריך פשוט יכתוב !medic אני רואה את זה בקהילות אחרות וזה באמת עוזר כול שחקן יכול לכתוב רק פעמיים תפקודה בראונד מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי זה יעזור למלא דברים ואני חושב שזה באמת טוב קישור לפלאגין (במידה ויש):אין אבל אולי למתכנת יש זה לא קשה הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 27 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 7 דקות RyZ אמר: ואם יש מורד אפשר לראות כמה חיים הוא, לא ? רק אם אתה עושה !medic רואים את החיים שלך, הטרור רושמים את זה וזה רושם בצ'אט כמה hp, הסיטי יכולים להכריח את הטרור לרשום את זה אבל המורדים לא חייבים!!!!!!! הבנת?!?!?!?!??????????!!!!!!¡!!!???!??? Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות @RyZ זה רק אם השחקן הטרור רושם !medic כתוב ב chat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באפריל 27 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות יהיה אנשים אשר יספימו את הפקודה, אז עדיף שנוכל לעשות את הפקודה פעמיים בראונד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 27 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות שכחתי לכתוב את זה וכן בקהילה השנייה זה פעם אחת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 28 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות ההצעה התקבלה, תודה רבה. בקרוב היא תתווסף לשרתים. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.