WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 27 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מה הגליטץ' הכי האהוב עליכם ב-CS:GO? הנה סרטון של חמישה גליטצ'ים במשחק :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באפריל 27 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות wow אני מאוד הולך לראות האם זה עובד הגליץ האחרון צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 27 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 1 שעה gu4rdian(אח בלב) אמר: wow אני מאוד הולך לראות העם זה עובד הגליץ האחרון *האם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 27 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות קשה לבחור שכל המשחק שבור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AngelCSGO 4 פורסם 2017 במאי 3 AngelCSGO חדש/ה ב־YourGame Meitar 4 25 הודעות הגליץ' האחרון אם הוא עדיין עובד. יש לי גליץ אחד שהוא כבר לא עובד אבל הנה סרטן שלו: https://www.youtube.com/watch?v=bmQPftkmNFo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו